fbpx
LINKEDIN KOULUTUS LINKEDIN VALMENNUS

YLI 30 TYYTYVÄISTÄ ASIAKASTA!

EK-Works
EK-Works
@ek_worksoy
Read More
Olemme rakentamassa uutta brändiä Heikin kanssa ja heti ensimmäisestä videopuhelusta lähtien ollut täyttä timanttia. Heikki osaa kiteyttää vaikeatkin asiat selkeästi ymmärrettäväksi, jotta minäkin ymmärrän kirvesmiehenä vaikka ei juuri kokemusta brändeistä, myynnistä tai markkinoinnista olekaan. Suosittelen myös muille, jotka suosii selkeää opetustapaa.
Stadin Mittakaluste
Stadin Mittakaluste
@stadinmittakaluste
Read More
Heikin Linkedin Masterclass- koulutus kyllä maistui. Sen avulla sai käsityksen, kuinka kannattaa toimia tällä some-alustalla. Aion ottaa kaikki vinkit käyttöön. Suosittelen kovasti muillekin tät kurssia.
Inkeri Himanka
Inkeri Himanka@noitarumpu
Read More
Heikki on auttanut minua nettisivujen rakentamisessa, sosiaalisessa mediassa ja myynnin sekä markkinoinnin ymmärtämisessä. 68-vuotiaalle kaikki digimarkkinoinnin asiat ei ole aina niin selkeää mutta Heikki osaa (ja jaksaa) kärsivällisesti kertoa niin monta kertaa ja niin yksinkertaisesti kuin tarve vaatii. Suosittelen Heikkiä valmentajana kaikille myös eläkeiässä oleville!
Olli Huttunen
Olli Huttunen
@Ollihuttunen
Read More
Voin vahvasti suositella Heikin LinkedIn Masterclass kurssia. Heikki todella tietää mistä puhuu ja on rautainen ammattilainen. Tämä on se kurssi joka kannattaa käydä jos haluaa saada linkkarista täyden potentiaalin irti
Previous
Next

BRÄNDI KUUKAUDESSA

Haluatko rakentaa uuden brändin kuukaudessa alusta loppuun?

Oletko aloitteleva yrittäjä, joka haluaa rakentaa brändin, joka erottuu? Haluatko hyödyntää sosiaalista mediaa asiakashankintaan? Haluatko uuden nettisivun? Haluatko löytää uusia liidejä somen avulla? Haluatko rakentaa brändisi alusta loppuun saakka yhdessä valmentajan kanssa? 

LINKEDIN KURSSI LINKEDIN KOULUTUS LINKEDIN VALMENTAJA LINKEDIN KOULUTTAJA
LINKEDIN KURSSI LINKEDIN KOULUTUS LINKEDIN VALMENTAJA LINKEDIN KOULUTTAJA

RAKENNA BRÄNDI KUUKAUDESSA, JOLLA VOIT ANSAITA RAHAA!

Oletko vasta aloittamassa yritystoimintaasi tai haaveiletko siitä?

Rakennetaan yhdessä brändisi kuukaudessa iskuvalmiuteen!  Sisältää esim. uuden nettisivun rakentamisen (arvo 1999€), kaikki Wantabrandin maksulliset koulutukset (Arvo 699€), 10 tuntia yksilövalmennusta (arvo 690€) sekä paljon muuta!

KAIKKI VIIKOSSA KUNTOON- PAKETTI NYT 1990€ + ALV

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Yksilövalmennus

Haluatko itsellesi tai yrityksellesi yksilövalmennusta? Haluatteko tietää miten löydetään uusia asiakkaita Linkedinin tai Instagramin avulla?

Ota yhteyttä ja mennään eteenpäin vaikka tunti kerrallaan

asiakaspalvelu@wantabrand.fi

Linkedin koulutus linkedin valmentaja

Haluatko katsoa muita koulutuksia?

Mikäli tältä sivulta ei löytynyt sopivaa koulutusta teidän tarpeisiin, niin voitte katsoa muut brändi-, Instagram- ja Linkedin koulutukset alla olevasta linkistä.

linkedin koulutus instagram koulutus instagram kurssi linkedin kurssi brändi koulutus brändi rakentaminen yrittäjä koulutus

Haluatko tietää lisää?

Varaa maksuton 15-minuutin puhelinpalaveri Heikin kanssa alla olevasta kalenterista 

Kuuntele podcastia

Voit kuunnella Wantabrand podcastia Spotifyssä ja saada ilmaisia neuvoja miten menestyä paremmin Linkedinissä ja Instagramissa.

Lue blogeja ja opiskele ilmaiseksi