fbpx

Miksi sanonnat voivat auttaa sinunkin yritystä menestymään?

Vaikka tiedämme että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joskus lyhyt sanontakin voi tehdä saman. Ainakin melkein. Tästä faktasta inspiroituneena, keksimme uuden sanonnan:

”Sanonta kertoo enemmän kuin tuhat kuvaa”

  • Wantabrand, 2021

Tässä artikkelissa kerromme miksi sanonnat voivat auttaa sinunkin yritystä menestymään.

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

Sanonnat tai ”quotit” kiteyttävät isonkin ideologian ja ajatuksen hyvin pieneen ja lyhytsanaiseen muotoon. Sanonnat laittavat meidät ajattelemaan. Ne ovat kuin pieniä aivopähkinöitä. Eräänlaisia vaihtoehtoja pitkälle tarinalle. Iso merkitys pienessä koossa.

Alan ammattilaisen suusta kuultu sanonta sisältää paljon näkemystä, tietoa ja kokemusta, joten ne kannattaa kuunnella tarkkaan. Joskus sanonnan ymmärtäminen voi kestää viikkoja tai kuukausia, joten ei kannata tuomita niitä liian nopeasti.

Sanontoja kuulee käytettävän koulutuksissa, esityksissä ja myyntitapaamisissa. Niillä on painoarvoa koska usein ”Joku suuri ja viisas sanoi näin joskus” ja tästä syystä sanontoihin uskotaan. Ihmiset myös rakastavat sanontoja joten yritä ymmärtää niiden arvo ja hyödynnä niitä omalla tavallasi.

Sanonnat ovat erinomaisia jäänmurtajia ja ajatuksen istuttajia. Wayne Gretzkyn kuuluisa sanonta ”Menetät kaikki tilanteet, joihin et tartu” asettaa välittömästi mielikuvan rohkeasta yrittämisestä ja tilanteisiin tarttumisesta.

Tiedät varmasti tilanteen, jossa kuuntelet puhetta mutta viidenkään minuutin jälkeen et ymmärrä mitä puhuja haluaa sanoa. Mikä on tämän kaiken pointti? Tähän tilanteeseen ei kukaan halua. Ei puhuja eikä kuuntelija.

Haloilmiö on tunnettu kognitiivinen harhaluulo, jossa ihmiset ajattelemattaan heijastavat positiivisia tai negatiivisia tunteita riippumattomiin asioihin. Kun näemme julkisuuden henkilön mainostavan energiajuomaa televisiossa, yhdistämme positiivisia tunteita tuohon energiajuomaan.

Voit hyödyntää tätä samaa harhaluuloa sanontojen kanssa. Ota julkisuuden henkilöiden sanonnat mukaan markkinointiisi. Tuo heidät myyntipöytääsi. ”Hjalliksen sanoja lainaten…”.

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

”Jokainen tsäänssi on mahdollisuus”

  • Matti Nykänen

 

Seuraamalla artikkeleitamme opit miten ihmisen psykologiaa voi hyödyntää omassa myynnissä ja markkinoinnissa. Opit luomaan selkeää viestintää, jotka kiinnostavat. Opit muuttamaan yrityksesi brändiä ja markkinointia, niin että ihmiset ostavat. Hyödyntämällä myyntipsykologiaa ja markkinointipsykologiaa voit tehostaa yrityksesi toimintaa merkittävästi. Lukemalla blogejamme löydät vastauksen myös näihin kysymyksiin: miten lisää myyntiä? Miten myydä enemmän? Miten kasvattaa myyntiä? miten markkinoida kustannustehokkaasti? Miten viestiä selkeästi? Mikä on markkinoinnin vuosikello? Mitä myyntipäällikkö tekee? Mitä myyntiedustaja tekee? Mitä myyntijohtaja tekee? Mitä myynti on? Mitä myyntikate tarkoittaa? Miten myyntihinta lasketaan? miten mainonta ja markkinointi toimii? Miten mainonta sosiaalisessa mediasssa toimii? Miten mainostaa sosiaalisessa mediassa? Mitä mainonta on? Mitä facebook mainonta maksaa? Mitä adwords mainonta on? Mitä on natiivimainonta? Mitä yrittäjyys vaatii? Mitä yrittäjyys on? Mitä yrittäjät tekee? Miten yrittäjäksi? Miten yrittäjä eroaa palkansaajasta? Miten yrittäjäksi ryhtyminen muuttaa elämää? Miten myyntikate lasketaan? Mitä eroa on markkinoinnilla ja mainonnalla? Mitä markkinointiassistentti tekee? Mitä markkinointiviestintä on? Mitä markkinointisuunnitelma sisältää? Mitä markkinointipäällikkö tekee? Mitä markkinointi on? Miten instagram markkinointi toimii? Miten tehdä markkinointisuunnitelma? Miten markkinointia kehitetään? Miten markkinoida sosiaalisessa mediassa? Miten markkinointi on muuttunut? Miten markkinoinnilla voidaan parhaiten tukea myyntiä? Miten markkinoida itseään? iten markkinoida yritystä? Miten lisää seuraajia instagramissa? Miten lisää seuraajia facebookissa? Miten lisää seuraajia tik tokissa? Miten lisää seuraajia linkedinissä? Miten lisää kontakteja linkedinissä? Miten lisää kauppaa linkedinissä?

JAA TÄMÄ BLOGI

Aiheeseen liittyvät blogit

wantabrand | Heikki

mun blogi

Täältä löydät artikkeleita liittyen sosiaaliseen mediaan, myyntin, markkinointiin, hakukoneoptimointiin, myyntifunnelin ja sähköpostimarkkinoinnin rakentamiseen sekä maksettuun mainontaan liittyen

Mukavia lukuhetkiä.

Mun suosikit
Parhaat koulutukset
Maksuttomat webinaarit

Rekisteröidy maksuttomiin webinaareihin klikkaamalla kuvasta