fbpx

Miltä yrityksen kotisivujen tulisi näyttää? Vältä nämä virheet

Älä huoli, tämä ei ole tekninen opas nettisivujen rakentamiseen vaan enemmänkin psykologinen ohje nettisivujen rakenteeseen.

Lukemalla tämän artikkelin opit miltä kotisivujesi tulisi näyttää ja tiedät miten yrityksen nettisivut rakennetaan niin, että ne ymmärretään.

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

Asiakasta ei kiinnosta sinun tarinasi. Häntä kiinnostaa hänen oma tarinansa. Millaisessa roolissa sinä siinä olet?

Ensinnäkin: kuka sinun nettisivut on rakentanut? Toiseksi: maksoitteko maltaita koodaajalle ja graafiselle suunnittelijalle? Kolmanneksi: ymmärsivätkö he, miten lähettää teidän viesti niin, että asiakas ymmärtää? Neljänneksi: Tekivätkö he lähes kaiken ilman sinun osallistumistasi?

Olemme huomanneet että useimmat, jotka perustavat yrityksen, luottavat nettisivujen suunnittelun täysin muiden ulkopuolisten varaan. Tämä on käsittämätöntä.

Kuinka moni graafinen suunnittelija tai nettisivun rakentaja on lukenut kirjoja tai käynyt koulutuksia viestin selkeyttämisestä tai myyntimateriaalista? Ymmärtävätkö he täysin millaisen viestin te haluatte lähettää? Tai miten kiteyttää tämä viesti lyhyeen muotoon, niin että asiakkaat ymmärtävät ja kiinnostuvat siitä?

On olemassa erinomaisia mainostoimistoja, jotka osaavat kysyä yritykseltä oikeat kysymykset ottaen heidät mukaan rakentamisvaiheeseen. Useimmat nettisivujen rakentajat eivät kuitenkaan tätä tee vaan he menevät sieltä missä aita on matalin. He käyttävät mahdollisimman vähän aikaa sivujen eteen saadakseen parhaan profitin, joka on toki luonnollista yritykselle. Lopputuloksena voi olla visuaalisesti hienot sivut mutta päätarkoitus jää usein uupumaan. Hienot sivut eivät myy ellei viesti ole selkeä.

Älä siis maksa ulkopuolisille nettisivujesi rakentamisesta olematta mukana viestin selkeyttämisessä. Mikäli nettisivusi on jo olemassa, kysy ulkopuolista ihmistä menemään sivuillesi ja kertomaan sinulle mitä te oikeasti teette? Pienen lapsenkin pitäisi ymmärtää sivusi tarkoitus.

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

Tyhmä luolamies

Ihmisen mieli on laiska ja se pyrkii seuraamaan selkeintä polkua välttäen sekaannusta.

Onko sivusi viesti selkeä? Onko yrityksesi viesti selkeä? Ymmärretäänkö se? Onko viesti lyhyt ja ytimekäs? Onko se toistettavissa? Muistavatko asiakkaasi sen? Muistavatko työntekijäsi sen? Kuulostaako se hyvältä?

Koska ihmisen mieli on tyhmä ja laiska, pitää nettisivut rakentaa kuin luolamiehelle. Kun vierailija saapuu etusivullesi, ymmärtävätkö he välittömästi mitä haluat heidän tekevän?

Haluatko oppia rakentamaan oman automaattisen myyntifunnelin, joka voi moninkertaistaa asiakasmääräsi ja myyntisi? Klikkaa tästä ja katso lisää tietoa valmennuksesta mutta ole nopea koska valmennuksella enää vain 2 vapaata paikkaa jäljellä!!

Toistamme kysymyksen, jotta se ei mene sinulta ohi. Kun vierailija saapuu yrityksesi tai blogisi etusivulle, ymmärtääkö hän, mitä sinä haluat hänen tekevän? Kokeile tätä pyytämällä ulkopuolisen henkilön menemään sivuillesi. Mitä hän sanoo?

Yleisin virhe, johon törmäämme useasti on liian sekavat nettisivut. Usein kotisivu on ladattu täyteen kuvia, tekstiä ja painikkeita, jolloin kukaan ei ymmärrä mitä pitäisi tehdä. Ei vierailija halua kaikkea kerralla vaan hän suosii pieniä selkeitä annoksia. Ikävä kyllä, kuten olemme oppineet, ihmisen mieli pyrkii välttämään sekavuutta.

Suunnittele siis sivusi niin, että kuka vain ymmärtää mikä on viestisi ja mitä odotat heidän tekevän. Hahmota vierailijan kulkureitti sivullasi ja toteuta se mahdollisimman selkeästi ilman häiriötekijöitä. Auta häntä kävelemään vauva-askelin etusivulta ostoskorille asti.

Luettuasi tämän artikkelin tiedät miten suunnitella nettisivut niin, että ne ymmärretään paremmin.


 

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

Muista käydä seuraamassa meitä näissä kanavissa!

https://www.instagram.com/wantabrand

https://www.facebook.com/wantabrand

https://www.linkedin.fi/company/wantabrand

Seuraamalla artikkeleitamme opit miten ihmisen psykologiaa voi hyödyntää omassa myynnissä ja markkinoinnissa. Opit luomaan selkeää viestintää, jotka kiinnostavat. Opit muuttamaan yrityksesi brändiä ja markkinointia, niin että ihmiset ostavat. Hyödyntämällä myyntipsykologiaa ja markkinointipsykologiaa voit tehostaa yrityksesi toimintaa merkittävästi. Lukemalla blogejamme löydät vastauksen myös näihin kysymyksiin: miten lisää myyntiä? Miten myydä enemmän? Miten kasvattaa myyntiä? miten markkinoida kustannustehokkaasti? Miten viestiä selkeästi? Mikä on markkinoinnin vuosikello? Mitä myyntipäällikkö tekee? Mitä myyntiedustaja tekee? Mitä myyntijohtaja tekee? Mitä myynti on? Mitä myyntikate tarkoittaa? Miten myyntihinta lasketaan? miten mainonta ja markkinointi toimii? Miten mainonta sosiaalisessa mediasssa toimii? Miten mainostaa sosiaalisessa mediassa? Mitä mainonta on? Mitä facebook mainonta maksaa? Mitä adwords mainonta on? Mitä on natiivimainonta? Mitä yrittäjyys vaatii? Mitä yrittäjyys on? Mitä yrittäjät tekee? Miten yrittäjäksi? Miten yrittäjä eroaa palkansaajasta? Miten yrittäjäksi ryhtyminen muuttaa elämää? Miten myyntikate lasketaan? Mitä eroa on markkinoinnilla ja mainonnalla? Mitä markkinointiassistentti tekee? Mitä markkinointiviestintä on? Mitä markkinointisuunnitelma sisältää? Mitä markkinointipäällikkö tekee? Mitä markkinointi on? Miten instagram markkinointi toimii? Miten tehdä markkinointisuunnitelma? Miten markkinointia kehitetään? Miten markkinoida sosiaalisessa mediassa? Miten markkinointi on muuttunut? Miten markkinoinnilla voidaan parhaiten tukea myyntiä? Miten markkinoida itseään? iten markkinoida yritystä? Miten lisää seuraajia instagramissa? Miten lisää seuraajia facebookissa? Miten lisää seuraajia tik tokissa? Miten lisää seuraajia linkedinissä? Miten lisää kontakteja linkedinissä? Miten lisää kauppaa linkedinissä?

JAA TÄMÄ BLOGI

Aiheeseen liittyvät blogit

wantabrand | Heikki

mun blogi

Täältä löydät artikkeleita liittyen sosiaaliseen mediaan, myyntin, markkinointiin, hakukoneoptimointiin, myyntifunnelin ja sähköpostimarkkinoinnin rakentamiseen sekä maksettuun mainontaan liittyen

Mukavia lukuhetkiä.

Mun suosikit
Parhaat koulutukset
Maksuttomat webinaarit

Rekisteröidy maksuttomiin webinaareihin klikkaamalla kuvasta