fbpx

Auditoi Instagram tilisi niin että se ymmärretään

Käyttääkö yrityksenne Instagramia? Nyt olisi aika auditoida se!

Auditoi Instagram tilisi niin että se ymmärretään.

Tämä blogikirjoitus vastaa kysymykseen: ”Miten lisää seuraajia Instagramissa?”

Jos vastaus kysymykseen ”Käyttääkö yrityksenne Instagramia?” on jotain muuta kuin ”Totta hemmetissä!” niin kipin kapin rekisteröitymään! Olettepa sitten iso korporaatio tai pieni karkkikauppa, niin pitäisi teidänkin olla Instassa! Siellä on nimittäin kaikki muutkin ja varsinkin nuoret ihmiset käyttävät nykyään sitä hakukoneena jopa ennen Googlea. Eli toisin sanoen, he ”Instaavat” yrityksesi. Mitä heidän mielessään pyörii kun teitä ei löydykään? Tai löytyy mutta sivut eivät ole ajan tasalla tai muuten puutteelliset?

No mitä sitten rekisteröinnin jälkeen? Auditoi Instagram tilisi niin että se ymmärretään.

Tässä blogikirjoituksessa annamme teille avaimet oman Instagramin auditointiin, jolla saatte realistisen kuvan kuinka tehokkaasti käytätte kyseistä alustaa. Mikäli olette vasta aloittamassa Instagramin käyttöä, niin tämän kirjoituksen avulla saat sometilisi heti alusta alkaen oikeille raiteille.

Haluatko saada kymmeniätuhansia seuraajia? Haluatko saada satojatuhansia näyttökertoja? Haluatko rakentaa tunnetun brändin ja ansaita Instagramin kautta? Meillä on sinulle hyviä uutisia! Wantabrandilla on nyt -90% alennus SOME MASTERCLASS koulutuspaketista. Käy nappaamassa paketti ennen kuin alennus loppuu omasi klikkaamalla tästä 

Kyseinen kuvasarja löytyy myös Instagram sivuiltamme, johon voitte käydä kommentoimassa saadun tuloksen ja vilkaisemassa miten muut käyttäjät ovat pärjänneet. https://www.instagram.com/wantabrand

Aloitetaan Biosta.

Paikka, jonne asiakas toivon mukaan löytää etsiessään teitä. Bio on erittäin tärkeä koska se toimii porttina asiakkaasi ja sisältönne välillä. Mikäli Bio on epäselvä, ei vierailija ehkä ikinä edes avaa kuvianne. Toisaalta jos Biosi on puutteellisesti tehty, asiakas ei ehkä ikinä edes löydä teitä koska niin Instagramin kuin Googlenkin hakukone kaivelee avainsanoja biosta. Tule siis löydyksi hiomalla Biosi kuntoon.

Montako pistettä teidän tilin bio saa alla olevan kuvan laatikoista?

Kun olet saanut Bion näyttämään ymmärrettävältä ja sellaiselta että se sisältää oikeita avainsanoja, on seuraavaksi aika miettiä profiilinne tavoitteita. Mitä te haluatte Instagramilla tehdä?

Päätettyänne strategian on aika päivittää sisältöä. Eihän kukaan tyhjää tai passiivista tiliä halua seurata, eihän? No mitä teidän täytyy ottaa huomioon päivitystä tehdessä? Alla olevat vinkit kannattaa ottaa huomioon koska ne kannustavat vierailijaa lukemaan kuvanne tekstikentän, jolloin he viettävät enemmän aikaa materiaalinne parissa, joka taas kertoo algoritmille sisällön olevan kiinnostavaa. Hashtagien avulla teidät löydetään useammin.

Päivityksien paras kaveri on katoavat tarinat, joita teidän täytyisi myös ehdottomasti käyttää! Mutta mitä ottaa huomioon niitä tehdessä? Esimerkiksi kyselytarrojen avulla saat yleisösi osallistumaan päivityksiisi, jonka avulla sisältösi näkyy useammalle henkilölle. Näyttämällä kasvosi tuot inhimillisyyttä tiliisi, josta vierailijat luonnollisesti pitävät.

Päivittämällä useasti ja erilaista sisältöä, kerrot Instagramin algoritmille olevasi aktiivinen tili, jonka jälkeen sisältönne näkyy useammalle käyttäjälle. Ole siis aktiivinen ja löydä oma tyylisi. Brändisi tulisi näkyä niin väreissä, kirjotustavassasi kuin päivityksiesi sisällössä. Erottaudu olemalla erilainen.

Montako pistettä saitte? Vieraile Instagram tilillämme kertomassa tuloksesi!

Mikäli tuloksenne jäi alle 20 pisteen, ehdottaisin tekemään nopeita ja radikaaleja muutoksia! Täydellisyyteen kannattaa tässä tapauksessa tähdätä koska se on kaikkien saatavilla ja helposti tehtävissä! Instagramin käytöllä voi olla suuremmat hyödyt kuin osaat aavistaakaan.

Instagramin algoritmiin voi vaikuttaa näiden lisäksi usealla eri tavalla, jotka jokaisen on helppo tehdä. Muista seurata meitä Instagramissa oppiaksesi lisää. Jaathan myös blogimme heille, jotka ylläpitävät yrityksen Instagram profiilia.

 

Haluatko saada kymmeniätuhansia seuraajia? Haluatko saada satojatuhansia näyttökertoja? Haluatko rakentaa tunnetun brändin ja ansaita Instagramin kautta? Meillä on sinulle hyviä uutisia! Wantabrandilla on nyt -90% alennus SOME MASTERCLASS koulutuspaketista. Käy nappaamassa paketti ennen kuin alennus loppuu omasi klikkaamalla tästä 

 

Seuraamalla artikkeleitamme opit miten ihmisen psykologiaa voi hyödyntää omassa myynnissä ja markkinoinnissa. Opit luomaan selkeää viestintää, jotka kiinnostavat. Opit muuttamaan yrityksesi brändiä ja markkinointia, niin että ihmiset ostavat. Hyödyntämällä myyntipsykologiaa ja markkinointipsykologiaa voit tehostaa yrityksesi toimintaa merkittävästi. Lukemalla blogejamme löydät vastauksen myös näihin kysymyksiin: miten lisää myyntiä? Miten myydä enemmän? Miten kasvattaa myyntiä? miten markkinoida kustannustehokkaasti? Miten viestiä selkeästi? Mikä on markkinoinnin vuosikello? Mitä myyntipäällikkö tekee? Mitä myyntiedustaja tekee? Mitä myyntijohtaja tekee? Mitä myynti on? Mitä myyntikate tarkoittaa? Miten myyntihinta lasketaan? miten mainonta ja markkinointi toimii? Miten mainonta sosiaalisessa mediasssa toimii? Miten mainostaa sosiaalisessa mediassa? Mitä mainonta on? Mitä facebook mainonta maksaa? Mitä adwords mainonta on? Mitä on natiivimainonta? Mitä yrittäjyys vaatii? Mitä yrittäjyys on? Mitä yrittäjät tekee? Miten yrittäjäksi? Miten yrittäjä eroaa palkansaajasta? Miten yrittäjäksi ryhtyminen muuttaa elämää? Miten myyntikate lasketaan? Mitä eroa on markkinoinnilla ja mainonnalla? Mitä markkinointiassistentti tekee? Mitä markkinointiviestintä on? Mitä markkinointisuunnitelma sisältää? Mitä markkinointipäällikkö tekee? Mitä markkinointi on? Miten instagram markkinointi toimii? Miten tehdä markkinointisuunnitelma? Miten markkinointia kehitetään? Miten markkinoida sosiaalisessa mediassa? Miten markkinointi on muuttunut? Miten markkinoinnilla voidaan parhaiten tukea myyntiä? Miten markkinoida itseään? iten markkinoida yritystä? Miten lisää seuraajia instagramissa? Miten lisää seuraajia facebookissa? Miten lisää seuraajia tik tokissa? Miten lisää seuraajia linkedinissä? Miten lisää kontakteja linkedinissä? Miten lisää kauppaa linkedinissä? 

JAA TÄMÄ BLOGI

Aiheeseen liittyvät blogit

wantabrand | Heikki

mun blogi

Täältä löydät artikkeleita liittyen sosiaaliseen mediaan, myyntin, markkinointiin, hakukoneoptimointiin, myyntifunnelin ja sähköpostimarkkinoinnin rakentamiseen sekä maksettuun mainontaan liittyen

Mukavia lukuhetkiä.

Mun suosikit
Parhaat koulutukset
Maksuttomat webinaarit

Rekisteröidy maksuttomiin webinaareihin klikkaamalla kuvasta