fbpx

Kaksinkertaista Instagramin seuraajamääräsi! Vinkki #2

Tämä artikkeli liittyy haasteeseen: ’Miten kaksinkertaistat Instagramin seuraajamääräsi puolessa vuodessa’, josta voit lukea erillisen artikkelin täältä. Kyseisestä artikkelista löydät myös ensimmäisen vinkkimme seuraajien kaksinkertaistamiseen.

Aloitimme haasteen oman Instagram seuraajamäärämme kaksinkertaistamiseksi seuraavien 6 kuukauden aikana ja haastoimme seuraajamme mukaan. Tällä hetkellä haasteessa on mukana satoja yrittäjiä, bloggaajia, influenssereita ja muita kasvunhaluisia seuraajia. Tulethan sinäkin mukaan? Löydät tarkemmat tiedot Instagram tililtämme, johon pääset klikkaamalla tätä.

Tässä artikkelissa jaamme yhden vinkin miten saat kaksinkertaistettua Instagram seuraajamääräsi 6 kuukaudessa. Tulemme haasteen aikana kirjoittamaan useita artikkeleita ja jakamaan neuvoja haasteeseen liittyen, joten pysythän kuulolla ja jaat näitä myös ystäviesi kanssa. Pääset myös osallistumaan keskusteluun ja seuraamaan muiden kehitystä Instagramissamme.

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

Lue myös: Miten lisää seuraajia Instagramissa? Asiaa algoritmistä ja vuorovaikuttamisesta

Vinkki #2: Ei Follow-Unfollow vaan Helou-Helou

smiling woman wearing red sleeveless dress

Yleisin virhe Instagramissa on legendaarinen Follow-Unfollow toimintamalli, joka väärin tehtynä on erittäin tehoton ja aikaa vievä ratkaisu. Ajatus ei kuitenkaan kokonaisuudessaan ole ihan väärin ja nyt kerromme miksi.

Tilin kasvatuksen periaatteena on saada tilisi uusien ihmisten tietoisuuteen. Tämä voi tapahtua esimerkiksi käyttämällä hashtageja ja tällä tavoin saada sisältösi muiden ihmisten Tutki-syötteeseen. Seuraamalla uusia käyttäjiä, teet periaatteessa juuri tuota samaa – saat tilisi muiden ihmisten tietoisuuteen, eikö vain?

Ymmärrämme että hashtagien avulla voi tavoittaa nopeasti tuhansia uusia käyttäjiä, mutta moniko näistä oikeasti alkaa seuraamaan sinua suoraan? Tuo prosenttiosuus on yleensä matala, mikäli tilisi ei puhuttele erittäin voimakkaasti.

Yleisin virhe Unfollow-Follow-toimintamallissa on väärien käyttäjien seuraaminen ilman muita toimenpiteitä. Tätä kutsutaan laiskan miehen taktiikaksi, jolloin käytännössä seuraat jonkin muun tilin seuraajia käymättä edes heidän profiilissaan. Moni näistä profiilista on yksityisiä ja he tuskin seuraavat sinua takaisin. Julkiset tilitkin ymmärtävät mitä olet tekemässä ja jättävät sinut todennäköisesti huomiotta.

Hieman parempi vaihtoehto on vierailla käyttäjien profiilissa, tykätä heidän kuvastaan ja sen jälkeen seurata. Tällöin tilin omistaja huomaa, että olet aidosti vieraillut heidän tilillään ja annoit jopa tykkäyksiä. Seuraamisprosenttisi nousee tällä tavoin huomattavasti verrattuna aiempaan, pysyen kuitenkin edelleen alhaisena.

Paras ratkaisu saada seuraajia Instagramissa

side view photograph of woman smiling

Paras ratkaisu Instagram seuraajien saamiseksi on kuitenkin vierailla heidän tilillään, tykätä ainakin viidestä kuvasta (jolloin erotut muista seuraajista) sekä antaa aito ja merkityksellinen kommentti heidän sisällöstään. Tällä tavoin annat heille tunteen, josta he pitävät. Antamalla huomiota ja kehuja puhuttelet heitä tavalla, jota pieni narsisti sisällämme arvostaa. Tämän jälkeen he varmasti vierailevat profiilissasi eikä sinun seuraamisellasi juurikaan enää ole väliä.

Se, että seuraako tuo vierailija sinua vai ei, riippuu nyt kahdesta asiasta:

  1. Onko hän oikeaa kohderyhmää?
  2. Onko tilisi sekä sisältösi selkeä ja houkutteleva?

Ymmärrämme että tämä vie enemmän aikaa verrattuna laiskan miehen taktiikkaan, mutta lupaamme tuloksien olevan parempia pitkässä juoksussa. Käytät ehkä enemmän aikaa mutta saat käytetylle tunnille reilusti enemmän seuraajia. Ja muutenkin, haluatko todella seuraajia, jotka seuraavat sinua ainoastaan siksi että sinä seuraat heitä?

On hyvä kuitenkin pitää mielessä, että vaikka tilien seuraaminen, jotka seuraavat tuhansia tilejä, saattaa kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta koska he todennäköisesti seuraavat sinuakin, on se itse asiassa huono ratkaisu. Mitä enemmän tilejä käyttäjä seuraa, sen vaikeampaa sinun on saada sisältösi näkymään heidän Feedissään. Keskity siis tileihin, jotka seuraavat muutamaa sataa tiliä tai vähemmän.

Lue myös: Miten saada nopeasti seuraajia Facebookissa ja Instagramissa?

TEHTÄVÄ: Mieti, ketkä ovat oikeasti sinun kohderyhmääsi? Minkä ikäisiä he ovat? Missä he asuvat? Mitä he tekevät työkseen? Miksi he ovat kohderyhmääsi? Mistä löydät heidät? Keitä he seuraavat? Kun he vierailevat profiilissasi, onko se selkeä? Onko sisältösi sellaista, joka tarjoaa heille arvoa? 

TEHTÄVÄ 2: Vieraile päivittäin 5 kohderyhmäläistesi profiilissa, tykkää ainakin viidestä kuvasta ja kirjoita merkityksellinen kommentti heidän sisällöstään. Älä seuraa heitä! Mikäli näistä ihmisistä 30% ei seuraa sinua, palaa tehtävään 1.

Tämän artikkelin luettuasi olet yhden askeleen lähempänä Instagram seuraajamääräsi kaksinkertaistamista. Tulemme jakamaan aktiivisesti uusia neuvoja haasteen edetessä, joten pysythän kuulolla ja jaat sisältöämme myös kaveripiirillesi. Onnea haasteeseen!

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

Haluaisitko kirjoittaa meille blogeja ja luoda nimeä itsellesi? Ota meihin yhteyttä alla olevan linkin kautta!

Muista käydä seuraamassa meitä näissä kanavissa!

https://www.instagram.com/wantabrand

https://www.facebook.com/wantabrand

https://www.linkedin.fi/company/wantabrand

Lukemalla blogejamme löydät vastauksen myös näihin kysymyksiin: miten lisää myyntiä? Miten myydä enemmän? Miten kasvattaa myyntiä? miten markkinoida kustannustehokkaasti? Miten viestiä selkeästi? Miten kasvaa Instagramissa? Miten kasvaa Facebookissa? Miten lisää seuraajia Instagramissa? Miten lisää seuraajia Facebookissa?

Linkedin kurssi Linkedin koulutus Linkedin valmennus Linkedin valmentaja Linkedin valmennus Linkedin kouluttaja

Mitä Linkedin headline Mitä linkedin on mitä kirjoittaa linkedin profiiliin mitä maksaa linkedin premium mitä tietoja linkedin mitä tarkoittaa linkedin 1st mitä tarkoittaa lion linkedin kuinka lopetan linkedin tilin kuinka poistaa linkedin kontakti kuinka lopettaa linkedin premium kuinka jakaa linkedin profiili kuinka poistan linkedin tilin kuinka tehdä linkedin profiili? miksi linkedin profiili? Miksi linkedin? Miksi linkedin ei toimi? kuka linkedin? linkedin kuka katsoo profiilia? kuka omistaa linkedin? kuka on linkedinissä? Linkedin kuntoon linkedin kutsu linkedin kuitti linkedin kuvake ? Onko linkedin pakollinen? onko linkedin hyödyllinen? Onko linkedin suomeksi? Onko pakko olla linkedin? voiko linkedin profiilin piilottaa?

JAA TÄMÄ BLOGI

Aiheeseen liittyvät blogit

wantabrand | Heikki

mun blogi

Täältä löydät artikkeleita liittyen sosiaaliseen mediaan, myyntin, markkinointiin, hakukoneoptimointiin, myyntifunnelin ja sähköpostimarkkinoinnin rakentamiseen sekä maksettuun mainontaan liittyen

Mukavia lukuhetkiä.

Mun suosikit
Parhaat koulutukset
Maksuttomat webinaarit

Rekisteröidy maksuttomiin webinaareihin klikkaamalla kuvasta