fbpx

Kaksinkertaista Instagramin seuraajamääräsi! Vinkki #3

Tämä artikkeli liittyy haasteeseen: ’Miten kaksinkertaistat Instagramin seuraajamääräsi puolessa vuodessa’, josta voit lukea erillisen artikkelin täältä. Kyseisestä artikkelista löydät myös ensimmäisen vinkkimme seuraajien kaksinkertaistamiseen.

Aloitimme haasteen oman Instagram seuraajamäärämme kaksinkertaistamiseksi seuraavien 6 kuukauden aikana ja haastoimme seuraajamme mukaan. Tällä hetkellä haasteessa on mukana satoja yrittäjiä, bloggaajia, influenssereita ja muita kasvunhaluisia seuraajia. Tulethan sinäkin mukaan? Löydät tarkemmat tiedot Instagram tililtämme, johon pääset klikkaamalla tätä.

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

Tässä artikkelissa jaamme yhden vinkin miten saat kaksinkertaistettua Instagram seuraajamääräsi 6 kuukaudessa. Tulemme haasteen aikana kirjoittamaan useita artikkeleita ja jakamaan neuvoja haasteeseen liittyen, joten pysythän kuulolla ja jaat näitä myös ystäviesi kanssa. Pääset myös osallistumaan keskusteluun ja seuraamaan muiden kehitystä Instagramissamme.

Vinkki #3: Liity Instagram buustiryhmiin

Miten lisää seuraajia Instassa?

Yllä oleva kuva kertoo käytännössä Suomalaisten IG-valmentajien asenteen buustiryhmiä kohtaan. Tämä on mielipide, jota emme ymmärrä. Valmentajat sanovat että ”algoritmi tunnistaa buustiryhmät ja heikentävät näkyvyyttä”. Tämä ei yksinkertaisesti ole totta. 

On ehkä syytä kerrata, mitä tarkoitamme buustiryhmillä.

Kun me puhumme Instagram buustiryhmistä, tarkoitamme hallinnoimiamme Whatsapp ryhmiä, joissa Suomalaiset Instagramin käyttäjät tukevat toisiaan tykkäämällä, tallentamalla ja kommentoimalla muiden kuvia. Julkaistuasi kuvan tai videon Instagramissa, jaat linkin ryhmässä, jolloin muut ryhmässä olevat käyvät reagoimassa sisältöösi. Tällä tavoin algoritmi kokee sisältösi olevan mielenkiintoista, jolloin se näkyy yhä useammalle seuraajallesi.

Miten me tiedämme että ne toimivat?

Olemme olleet mukana ilmaisissa ja maksullisissa buustiryhmissä Telegramissa sekä Instagramissa ja oikeasti kokeilleet sekä vertailleet hyötyjä buustiryhmien käytön ja käyttämättä jättämisen välillä. Moniko Suomalainen IG-valmentaja on tehnyt oikeasti kuukausien käytännön kokeiluja aiheesta?

Millaiset Instagram buustiryhmät eivät toimi?

man covering his face with both hands

On syytä kuitenkin tarkentaa millaiset buustaus vaihtoehdot tai ryhmät ei toimi.

Kaikki vaihtoehdot, joissa käytetään botteja eivät ole ikinä hyviä ratkaisuja. Kun joku käyttäjä tykkää tai kommentoi kuviasi, puskee algoritmi sisältöäsi heidän seuraajilleen. Mikäli tykkääjät ja kommentoivat ovat botteja, voi tämä houkutella lisää botteja seuraajapiiriisi. Boteillahan ei muutenkaan yleensä ole seuraajia, joten et saa tykkäyksistä kuin puolikkaan hyödyn.

Sama logiikka toistuu kansainvälisissä buustiryhmissä mikäli tilisi on suomenkielinen. Kun muut tykkäävät sisällöstäsi, algoritmi puskee sisältöäsi heidän seuraajilleen. Jos he eivät ymmärrä suomenkieltä, niin luuletko että he seuraavat sinua?

Jos siis haluat liittyä buustiryhmiin, niin valitse kotimainen ratkaisu ja unohda botit.

Haluatko oppia rakentamaan oman automaattisen myyntifunnelin, joka voi moninkertaistaa asiakasmääräsi ja myyntisi? Klikkaa tästä ja katso lisää tietoa valmennuksesta mutta ole nopea koska valmennuksella enää vain 2 vapaata paikkaa jäljellä!!

Lue myös: Miten saada nopeasti seuraajia Facebookissa ja Instagramissa?

TEHTÄVÄ: Liity Wantabrandin Instagramin Whatsapp- buustiryhmään tästä. 

Jos tilisi on englanninkielinen, voit myös kokeilla Telegramin kansainvälisiä buustiryhmiä. Tässä kaksi hyvää vaihtoehtoa: OnyX ja Gorilla.

Tämän artikkelin luettuasi olet yhden askeleen lähempänä Instagram seuraajamääräsi kaksinkertaistamista. Tulemme jakamaan aktiivisesti uusia neuvoja haasteen edetessä, joten pysythän kuulolla ja jaat sisältöämme myös kaveripiirillesi. Onnea haasteeseen!

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

Muista käydä seuraamassa meitä näissä kanavissa!

https://www.instagram.com/wantabrand

https://www.facebook.com/wantabrand

https://www.linkedin.fi/company/wantabrand

Lukemalla blogejamme löydät vastauksen myös näihin kysymyksiin: miten lisää myyntiä? Miten myydä enemmän? Miten kasvattaa myyntiä? miten markkinoida kustannustehokkaasti? Miten viestiä selkeästi? Miten kasvaa Instagramissa? Miten kasvaa Facebookissa? Miten lisää seuraajia Instagramissa? Miten lisää seuraajia Facebookissa?

Linkedin kurssi Linkedin koulutus Linkedin valmennus Linkedin valmentaja Linkedin valmennus Linkedin kouluttaja

Mitä Linkedin headline Mitä linkedin on mitä kirjoittaa linkedin profiiliin mitä maksaa linkedin premium mitä tietoja linkedin mitä tarkoittaa linkedin 1st mitä tarkoittaa lion linkedin kuinka lopetan linkedin tilin kuinka poistaa linkedin kontakti kuinka lopettaa linkedin premium kuinka jakaa linkedin profiili kuinka poistan linkedin tilin kuinka tehdä linkedin profiili? miksi linkedin profiili? Miksi linkedin? Miksi linkedin ei toimi? kuka linkedin? linkedin kuka katsoo profiilia? kuka omistaa linkedin? kuka on linkedinissä? Linkedin kuntoon linkedin kutsu linkedin kuitti linkedin kuvake ? Onko linkedin pakollinen? onko linkedin hyödyllinen? Onko linkedin suomeksi? Onko pakko olla linkedin? voiko linkedin profiilin piilottaa?

JAA TÄMÄ BLOGI

Aiheeseen liittyvät blogit

wantabrand | Heikki

mun blogi

Täältä löydät artikkeleita liittyen sosiaaliseen mediaan, myyntin, markkinointiin, hakukoneoptimointiin, myyntifunnelin ja sähköpostimarkkinoinnin rakentamiseen sekä maksettuun mainontaan liittyen

Mukavia lukuhetkiä.

Mun suosikit
Parhaat koulutukset
Maksuttomat webinaarit

Rekisteröidy maksuttomiin webinaareihin klikkaamalla kuvasta