fbpx

Kaksinkertaista Instagramin seuraajamääräsi! Vinkki #6

Tämä artikkeli liittyy haasteeseen: ’Miten kaksinkertaistat Instagramin seuraajamääräsi puolessa vuodessa’, josta voit lukea erillisen artikkelin täältä. Kyseisestä artikkelista löydät myös ensimmäisen vinkkimme seuraajien kaksinkertaistamiseen.

Aloitimme haasteen oman Instagram seuraajamäärämme kaksinkertaistamiseksi seuraavien 6 kuukauden aikana ja haastoimme seuraajamme mukaan. Tällä hetkellä haasteessa on mukana satoja yrittäjiä, bloggaajia, influenssereita ja muita kasvunhaluisia seuraajia. Tulethan sinäkin mukaan? Löydät tarkemmat tiedot Instagram tililtämme, johon pääset klikkaamalla tätä.

Tässä artikkelissa jaamme yhden vinkin miten saat kaksinkertaistettua Instagram seuraajamääräsi 6 kuukaudessa. Tulemme haasteen aikana kirjoittamaan useita artikkeleita ja jakamaan neuvoja haasteeseen liittyen, joten pysythän kuulolla ja jaat näitä myös ystäviesi kanssa. Pääset myös osallistumaan keskusteluun ja seuraamaan muiden kehitystä Instagramissamme.

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

Lue myös: Miten lisää seuraajia Instagramissa? Asiaa algoritmistä ja vuorovaikuttamisesta

Vinkki #6: Automatisoi Instagram

man in adidas T-shirt holding his neck smiling

Elätkö 2020-luvulla mutta et hyödynnä automaatiota sosiaalisessa mediassa? Etkö tiennyt että automatisointi on mahdollista? Koetko että automatisointi ja tekoäly ovat ainoastaan ammattilaisille? Ajatteletko että et ole tarpeeksi fiksu tekemään sen itse?

Mikäli olet halunnut ottaa automaation mukaan Instagram strategiaasi, luet juuri oikeaa artikkelia! Tässä artikkelissa kerromme miten voit yksinkertaisella työkalulla automatisoida Instagramin tykkäämisen, seuraamisen ja seuraamisen lopettamisen.

Automatisointityökalujen käyttö kuuluu niin sanottuihin harmaahattu- tekniikoihin, jotka eivät kuulu tavanomaisimpiin sosiaalisen median tekniikoihin niiden riskien vuoksi.

Lue myös: Kaksinkertaista Instagramin seuraajamääräsi! Vinkki #3

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

Mitä riskejä automatisointiin liittyy?

red fire extinguisher on green wall

Automatisoinnin käyttämisellä et tule menettämään käyttäjätiliäsi vaikka Instagram näin uhkaakin. Olemme käyttäneet kymmeniä eri tilejä ja kokeilleet useita automatisointityökaluja eikä ainuttakaan tiliämme ole vielä poistettu. 

Ennen kuin aloitat automatisointityökalujen käytön, on kuitenkin tärkeää ymmärtää riskit. Instagramin algoritmi on suunniteltu estämään kyseisten työkalujen käyttö, joten tutustu ensimmäisenä päivä- ja tuntikohtaisiin rajoituksiin.

Sivuston Socialpros.co tekemien tutkimuksien mukaan, Instagram on tiukentanut rajoituksiaan vuoden 2021 aikana. Rajoituksien ymmärtäminen on tärkeä ymmärtää välttääksesi tilisi jäädyttäminen.

Instagramin rajoitukset vuonna 2021: 

  • Voit seurata enintään 7-13 käyttäjää tunnissa (100-150 päivässä)
  • Voit lopettaa enintään 7-13 käyttäjän seuraamisen tunnissa (100-150 päivässä)
  • Voit tykätä enintään 300-400 kuvasta päivässä

Pysyminen näiden rajoitusten sisällä on tärkeää jos haluat välttyä tilisi jäädyttämiseltä. Älä siis viritä automaatiotyökaluasi liian tehokkaaksi vaikka se onkin houkutteleva vaihtoehto alussa. Tilisi jäädyttäminen aiheuttaa tilin ’ranking’ tuloksen laskemisen, joka heikentää näkyvyyttä.

Mikäli käytät automaatiotyökaluja liian tehokkaasti, tilisi voidaan jäädyttää 7 päiväksi. Tämä ei kuitenkaan ole niin vakavaa miltä se kuulostaa. Tämän jäädytysjakson aikana pystyt edelleen päivittämään uusia tarinoita ja kirjoittamaan yksityisviestejä. Jäädytysjakson aikana et voi kommentoida, tykätä tai luoda päivityksiä. Viritä siis automaatiotyökalusi pysymään rajoitusten sisällä välttyäksesi jäädytysjaksolta.

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

Miten automatisointi tapahtuu?

black and silver gear shift lever

Automatisointityökaluja on saatavilla useita mutta tässä artikkelissa suosittelemme ainostaan yhtä työkalua, jonka olemme todenneet toimivan parhaiten. Kyseinen työkalu toimii Chromen ja Firefoxin selaimissa asentamalla sen lisäosaksi. Työkalu löytyy täältä.

Asentamisen ja maksamisen jälkeen löydät lisäosan selaimesi lisäosaluettelosta, josta pääset muokkaamaan automatisointityökalun aikarajoituksia, eli kuinka usein haluat tykätä kuvista tai seurata uusia käyttäjätilejä.

Miten automatisoida Instagram?

Kun haet hashtagia tai katsot muiden käyttäjätilien seuraajia tai kuvien tykkääjiä, näet kahden uuden painikkeen ilmestyvän ruudullesi. ’Like all’ ja ’Follow all’ tarjoavat sinulle vaihtoehdon joko tykätä kuvista tai seurata käyttäjiä. Voit myös avata oman tilisi käyttäjät, joita seuraat ja hyödyntää työkalun ominaisuutta, joka lopettaa käyttäjien seuraamisen.

Painaessasi painiketta automatisointityökalu aloittaa työn. Työkalu jatkaa toimintaansa niin pitkään kuin haluat ilman rajoituksia. Tätä työkalua kannattaa käyttää esimerkiksi yöllä nukkuessasi, jolloin jopa oman levosi aikana saat Instagramisi tekemään töitä.

Tämän artikkelin luettuasi osaat asentaa Instagramin automatisointityökalun ja käyttää sitä kuvien tykkäämiseen ja muiden käyttäjätilien seuraamiseen pysyen rajoituksien sisällä. Oikeanlaisella käytöllä voit tukea Instgramissa kasvuasi näiden työkalujen avulle.

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä


 

Haluaisitko kirjoittaa meille blogeja ja luoda nimeä itsellesi? Ota meihin yhteyttä alla olevan linkin kautta!

Muista käydä seuraamassa meitä näissä kanavissa!

https://www.instagram.com/wantabrand

https://www.facebook.com/wantabrand

https://www.linkedin.fi/company/wantabrand

Lukemalla blogejamme löydät vastauksen myös näihin kysymyksiin: miten lisää myyntiä? Miten myydä enemmän? Miten kasvattaa myyntiä? miten markkinoida kustannustehokkaasti? Miten viestiä selkeästi? Miten kasvaa Instagramissa? Miten kasvaa Facebookissa? Miten lisää seuraajia Instagramissa? Miten lisää seuraajia Facebookissa?

Linkedin kurssi Linkedin koulutus Linkedin valmennus Linkedin valmentaja Linkedin valmennus Linkedin kouluttaja

Mitä Linkedin headline Mitä linkedin on mitä kirjoittaa linkedin profiiliin mitä maksaa linkedin premium mitä tietoja linkedin mitä tarkoittaa linkedin 1st mitä tarkoittaa lion linkedin kuinka lopetan linkedin tilin kuinka poistaa linkedin kontakti kuinka lopettaa linkedin premium kuinka jakaa linkedin profiili kuinka poistan linkedin tilin kuinka tehdä linkedin profiili? miksi linkedin profiili? Miksi linkedin? Miksi linkedin ei toimi? kuka linkedin? linkedin kuka katsoo profiilia? kuka omistaa linkedin? kuka on linkedinissä? Linkedin kuntoon linkedin kutsu linkedin kuitti linkedin kuvake ? Onko linkedin pakollinen? onko linkedin hyödyllinen? Onko linkedin suomeksi? Onko pakko olla linkedin? voiko linkedin profiilin piilottaa?

JAA TÄMÄ BLOGI

Aiheeseen liittyvät blogit

wantabrand | Heikki

mun blogi

Täältä löydät artikkeleita liittyen sosiaaliseen mediaan, myyntin, markkinointiin, hakukoneoptimointiin, myyntifunnelin ja sähköpostimarkkinoinnin rakentamiseen sekä maksettuun mainontaan liittyen

Mukavia lukuhetkiä.

Mun suosikit
Parhaat koulutukset
Maksuttomat webinaarit

Rekisteröidy maksuttomiin webinaareihin klikkaamalla kuvasta