fbpx

Kannattaako maksullisia Instagram kursseja ostaa? Päivitetty 2022

Luet tätä artikkelia koska haluat kasvattaa Instagram tilisi näkyvyyttä ja kokoa. Ehkä mietit keinoja tehdä sen mahdollisimman helposti ja nopeasti ja mieleesi on tullut maksulliset Instagram koulutukset. Tässä artikkelissa opit kannattaako näistä kursseista maksaa vai ei.

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

Ecommerce Marketing Automation

Miten lisää Instagram seuraajia? Miten kasvaa Instagramissa? Miten menestyä Instagramissa? Kannattaako maksullisia Instagram kursseja ostaa? Lukemalla tämän artikkelin tiedät vastauksen ainakin jälkimmäiseen.

Lue myös tämä: Instagram tilin auditointi? Tiedä mikä mättää Instagram strategiassasi

Halpa ja hyvä?

Olemme kuulleet argumentin: ”Onpa halpa! Ei maksa kuin kympin!” keskusteltaessa Instagram koulutuksista. Näitä koulutuksia myydään usein kymmenen tai parin kymmenen euron hintaan ja ihmiset usein kokevat niiden olevan halpoja.

Hinta voi tuntua halvalta kun ajattelee arvoa, jota asiakkaat olettavat niiden tuovan. Totuus on kuitenkin että kaikki näissä koulutuksissa esitetyt asiat on saatavilla ilmaiseksi. Lyhyen Googlettamisen jälkeen löydät varmasti kymmeniä eri artikkeleita ja YouTube- videoita aiheesta. Mistä siis todellisuudessa maksat?

Ehkä haluat säästää aikaa tai et halua selata kymmeniä eri blogeja läpi saadaksesi kokonaiskuvan? Ehkä haluat selkeän polun, jota seurata oman Instagram profiilisi kehittämiseen? Ehkä haluat mentorin, joka vastaa kaikkiin kysymyksiisi ja ohjaa sinut oikeaan suuntaan?

Muista seurata meitä Instagramissa

Arvoa vai ei?

Valitettavasti, kaikki ne Instagram koulutukset, joita me olemme nähneet, eivät ole näin kattavia. Itse asiassa, ne eivät pääse lähellekään sitä arvoa, jota usein oletamme saavamme. Alle kymmenen euron koulutusmaksu voi tuntua halvalta, mutta lukemalla muutaman ilmaisen artikkelin saat saman arvon ja säästät rahasi.

Kuulemme usein outoja ”vinkkejä” joita seuraajamme ovat saaneet Instagram koulutuksissa ja nämä osoittavat että osa kouluttajista ei edes ymmärrä Instagramin algoritmin toimintaa. Jos siis päädyt ostamaan näitä kursseja, niin ole ainakin tarkka kenen kurssin valitset koska valinnan varaa sinulla ainakin on.

Muista seurata meitä Linkedinissä

Näissä koulutuksissa olemme myös törmänneet ”uusiin ja salaisiin” teorioihin esimerkiksi hashtagien määrästä tai tarinoiden päivittämisen taajuudesta, joiden uskotaan tuovan erityistä etua. Nämä eivät kuitenkaan ole totta. Käytännössä kaikki mahdollinen mitä sinun tarvitsee tietää Instagram tilisi kasvattamiseen on saatavilla ilmaiseksi. Mitään salaisuuksia ei ole olemassa, ainoastaan eri tapoja kertoa samoja asioita. 

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

Investoi ja osta laatua

Suurimmat haasteet Instagramin käytössä ovat profiilin optimointi niin, että se ymmärretään, niin että se löytyy hakukoneista ja niin että se tuo liikennettä kotisivuillesi ja tätä kautta luo myyntiä. Tätä harvoin saa lyhyistä nauhoitetuista verkkokursseista tai E-kirjoista.

Tästä syystä suosittelemme investoimaan muutaman kympin lisää Instagram tilin optimointiin ja käytön opetteluun. Voit hankkia esimerkiksi yksilövalmennusta, joka lupaa jotain aitoa arvoa esimerkiksi profiilin optimoinnin. Tällä tavoin saat varmasti rahoillesi vastinetta etkä investoi koulutukseen, josta et lopulta saa mitään.

Haluatko oppia rakentamaan oman automaattisen myyntifunnelin, joka voi moninkertaistaa asiakasmääräsi ja myyntisi? Klikkaa tästä ja katso lisää tietoa valmennuksesta mutta ole nopea koska valmennuksella enää vain 2 vapaata paikkaa jäljellä!!

Wantabrand tarjoaa esimerkiksi ”Profiili kuntoon tunnissa”- koulutuksen, jossa optimoidaan Instagram profiilisi niin että se ymmärretään ja niin että se kerää seuraajia sekä generoi asiakkaita. Tarjoamme tälle koulutukselle 100% tyytyväisyystakuun. 

Vastaus kannattaako maksullisia Instagram koulutuksia ostaa on lyhykäisyydessään että ei. Suosittelemme ostamaan koulutuksia tai valmennuksia jos ne lupaavat jonkin tietyn tuloksen rahat takaisin- takuulla.

Get your business online with free website builder (en)

Linkedin koulutus, Linkedin kurssi, Linkedin henkilöprofiili, Linkedin kouluttaja, Linkedin valmentaja, Linkedin valmennus, Linkedin markkinointi, Linkedin myynti, Linkedin näkyvyys, Linkedin social selling. Miten saada myyntiä Linkedinissä? Miten myydä Linkedinissä? Miten saada seuraajia Linkedinissä? Miten saada näkyvyyttä linkedinissä? Miten saada tykkäyksiä Linkedinissä? Miten saada kommentteja LInkedinissä? Miten linkedin toimii? Linkedin suomi

 

JAA TÄMÄ BLOGI

Aiheeseen liittyvät blogit

wantabrand | Heikki

mun blogi

Täältä löydät artikkeleita liittyen sosiaaliseen mediaan, myyntin, markkinointiin, hakukoneoptimointiin, myyntifunnelin ja sähköpostimarkkinoinnin rakentamiseen sekä maksettuun mainontaan liittyen

Mukavia lukuhetkiä.

Mun suosikit
Parhaat koulutukset
Maksuttomat webinaarit

Rekisteröidy maksuttomiin webinaareihin klikkaamalla kuvasta