fbpx

Miten kaksinkertaistat Instagramin seuraajamääräsi puolessa vuodessa? Liity mukaan haasteeseen!

Päätimme aloittaa haasteen seuraajamäärämme kaksinkertaistamiseksi Instagramissa ja haluamme sinut mukaan haasteeseen. Haluamme osoittaa seuraajillemme että Instagramissa kasvaminen on helpompaa kuin he uskovatkaan. Oletko mukana haasteessa?

Tässä artikkelissa jaamme yhden vinkin miten saat kaksinkertaistettua Instagram seuraajamääräsi 6 kuukaudessa.

Lue myös: Miten lisää seuraajia Instagramissa? Asiaa algoritmistä ja vuorovaikuttamisesta

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

Miten kaksinkertaistaa Instagramin seuraajamääräsi 6 kuukaudessa?

woman holding phone smiling

Miten lisää seuraajia Instagramissa?

  1. Etsi saman toimialan käyttäjiä, jotka voisivat jakaa materiaaliasi heidän seuraajilleen
  2. Etsi toimialasta kiinnostuneita henkilöitä ja vuorovaikuta heidän kanssaan
  3. Liity engagement / buustiryhmiin (Linkki sivuillamme)
  4. Vuorovaikuta jo olemassa olevien seuraajien kanssa ja kasvata yleisön sitoutuneisuutta
  5. Etsi käyttäjiä, joilla on iso yleisö ja yritä saada heidät vuorovaikuttamaan tilisi kanssa
  6. Käytä automatisointityökaluja

Toivomme että seuraat tai käyt seuraamassa meitä Instagramissa. Löydät profiilimme tästä.

Tulemme jakamaan vinkkejä oman Instagram tilin selkeyttämiseen ja seuraajien saamiseen. Instagramissa pääset myös osallistumaan keskusteluun, jolloin haasteesta tulee entistäkin mielenkiintoisempi. Instagram profiilimme kokokohdasta löydät myös kuvia meidän lähtötilanteestamme ja kehityksestä. Olethan sinäkin mukana tässä haasteessa? #IGHAASTE

Lue myös: Miten saada nopeasti seuraajia Facebookissa ja Instagramissa?

Mistä lähdetään liikkeelle?

woman sitting and leaning forward using smartphone

Jotta saat realistisen kuvan tilanteestasi, tulee sinun laskea jäljellä oleva viikkomäärä kalenterivuodessa. Sen jälkeen jaa nykyinen seuraajamääräsi tuolla viikkomäärällä – kuinka paljon sait? Kuulostaa varmasti kauhean suurelta määrältä.

Katso tämän jälkeen aiemman viikon tai kuukauden kehityksesi. Kuinka monta seuraajaa olet saanut viikossa? Se, kuinka kaukana olet viikottaisesta tavoitteestasi kertoo kuinka paljon sinun tulee tehdä töitä tai muutoksia seuraajiesi saamiseksi.

Voit ensimmäisenä käydä lukemassa meidän toisen artikkelin: Auditoi oma Instagram tilisi niin, että se ymmärretään, ja pyrkiä muuttamaan omaa profiiliasi ja toimintatapaasi saadaksesi mahdollisimman monta pistettä. Voit seuraavaksi pyytää ystävääsi tai vaikkapa tuntematontakin ihmistä vierailemaan Instagram tililläsi ja kertomaan sinulle mitä tarjoat. Tällä tavalla saat realistisen käsityksen siitä, onko tilisi selkeä.

Vinkki #1 Yhdessä, ei erikseen

hands formed together with red heart paint

Ensimmäinen vinkki liittyy yhdessä tekemisen henkeen.

Liian harvoin kuvittelemme olevamme yksin haasteidemme kanssa. Totuus on se, että ainoastaan Suomessa on satoja tuhansia ihmisiä, jotka yrittävät kasvattaa Instagram tilejään. He ovat siis täsmälleen samassa asemassa kuin sinäkin. Miksi siis kuvittelemme olevamme yksin emmekä hyödynnä yhdessä tekemisen voimaa? Tekemällä yhteistyötä muiden Instagram profiilien kanssa voit kiihdyttää kasvuasi merkittävästi. Tee siis alla oleva tehtävä nyt ja toista se pari kertaa kuukaudessa vuoden loppuun saakka.

TEHTÄVÄ: Etsi oman toimialasi samankokoinen Instagram profiili ja kysy jos he haluaisivat jakaa materiaaliasi sinun jakamistasi vastaan. Tätä kutsutaan S4S:ksi, joka tulee Englannin kielestä: ’Share for Share’. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sinä jaat omassa profiilissasi tuon toisen tilin kuvan ja kehotat seuraajiasi seuraamaan myös tätä tiliä. Koska seuraajasi tuntevat sinut he todennäköisesti luottavat ja arvostavat sinua, seuraamiskehotuksellasi on todella merkitystä. Tämän jälkeen tuo toisen tilin omistaja tekee saman käyttämällä sinun kuvaasi, jolloin saatte molemmat reilusti uusia seuraajia.

Tämän artikkelin luettuasi olet yhden askeleen lähempänä Instagram seuraajamääräsi kaksinkertaistamista. Tulemme jakamaan aktiivisesti uusia neuvoja haasteen edetessä, joten pysythän kuulolla ja jaat sisältöämme myös kaveripiirillesi. Onnea haasteeseen!

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

Muista käydä seuraamassa meitä näissä kanavissa!

https://www.instagram.com/wantabrand

https://www.facebook.com/wantabrand

https://www.linkedin.fi/company/wantabrand

Lukemalla blogejamme löydät vastauksen myös näihin kysymyksiin: miten lisää myyntiä? Miten myydä enemmän? Miten kasvattaa myyntiä? miten markkinoida kustannustehokkaasti? Miten viestiä selkeästi? Miten kasvaa Instagramissa? Miten kasvaa Facebookissa? Miten lisää seuraajia Instagramissa? Miten lisää seuraajia Facebookissa?

Linkedin koulutus, Linkedin kurssi, Linkedin henkilöprofiili, Linkedin kouluttaja, Linkedin valmentaja, Linkedin valmennus, Linkedin markkinointi, Linkedin myynti, Linkedin näkyvyys, Linkedin social selling. Miten saada myyntiä Linkedinissä? Miten myydä Linkedinissä? Miten saada seuraajia Linkedinissä? Miten saada näkyvyyttä linkedinissä? Miten saada tykkäyksiä Linkedinissä? Miten saada kommentteja LInkedinissä? Miten linkedin toimii? Linkedin suomi

JAA TÄMÄ BLOGI

Aiheeseen liittyvät blogit

wantabrand | Heikki

mun blogi

Täältä löydät artikkeleita liittyen sosiaaliseen mediaan, myyntin, markkinointiin, hakukoneoptimointiin, myyntifunnelin ja sähköpostimarkkinoinnin rakentamiseen sekä maksettuun mainontaan liittyen

Mukavia lukuhetkiä.

Mun suosikit
Parhaat koulutukset
Maksuttomat webinaarit

Rekisteröidy maksuttomiin webinaareihin klikkaamalla kuvasta