fbpx

Miten lisää seuraajia Instagramissa? Asiaa algoritmistä ja vuorovaikuttamisesta

Miten kasvaa Instagramissa? Miten lisää seuraajia Instagramissa? Vastaus näihin kysymyksiin ei valitettavasti ole yksiselitteinen. Lukemalla artikkeleitamme opit eri näkökulmia ja yksityiskohtia Instagramissa kasvamiseen. Tässä artikkelissa keskitymme seuraajien aktivointiin ja algoritmin buustaamiseen.

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

Ecommerce Marketing Automation

Lukemalla tämän artikkelin opit miten saada lisää seuraajia Instramissa buustaamalla algoritmiä ja aktivoimalla seuraajasi jakamaan materiaaliasi.

Haluatko saada kymmeniätuhansia seuraajia? Haluatko saada satojatuhansia näyttökertoja? Haluatko rakentaa tunnetun brändin ja ansaita Instagramin kautta? Meillä on sinulle hyviä uutisia! Wantabrandilla on nyt -90% alennus SOME MASTERCLASS koulutuspaketista. Käy nappaamassa paketti ennen kuin alennus loppuu omasi klikkaamalla tästä

Miten lisää seuraajia Instagramissa?

person holding phone

Miten lisää seuraajia Instagramissa? 12 kohdan lista

 1. Luo jaettavaa materiaalia
 2. Saa muut sisällöntuottajat jakamaan sisältöäsi
 3. Vuorovaikuta seuraajiesi kanssa
 4. Saa seuraajat tykkäämään ja kommentoimaan
 5. Vaikuta algoritmiin ja saa sisältösi näkymään useammalle
 6. Selkeytä profiilisi, jotta se ymmärretään
 7. Puhu isosta mahdollisuudesta
 8. Riko harhaluuloja ja väärinkäsityksiä
 9. Ohjaa liikenne muiltakin sivuilta tilillesi
 10. Käytä maksettua mainontaa
 11. Seuraa trendejä
 12. Tee Reelssejä

Nopein ja tehokkain tapa kasvaa on saada ihmiset jakamaan materiaaliasi. Voit lukea edellisen artikkelimme Facebook ja Instagram mainostamisesta täältä.

Mikäli et pysty tuottamaan erittäin jaettavaa materiaalia, voit yrittää puhutella yksilöitä ja saada heidät jakamaan materiaaliasi. On paljon helpompaa saada yksi seuraaja jakamaan kuvasi kuin yrittää puhutella satoja ihmisiä yhtäaikaa ja saada heidät jakamaan.

Get your business online with free website builder (en)

Ihmiset rakastavat kun heidät huomioidaan

person using Android smartphone

Emme ole henkilökohtaisesti huomanneet mitään hyötyä lähettäessämme kiitosviestejä uusille seuraajillemme. Tämä tuntuu lähinnä keinotekoiselta automaattiviestien lähettämiseltä. Tämä on kuitenkin neuvo, jonka kuulet lähes jokaiselta Instagram ”expertiltä”.

Ainoa hyöty, jonka näemme tässä on algoritmiin vaikuttaminen. Kun kaksi tiliä on vaihtanut yksityisviestejä, algoritmi kokee että he ovat läheisiä ihmisiä, jonka jälkeen jakamasi sisältö näkyy tälle ihmiselle useammin. Jos haluat lähettää viestejä uusille seuraajillesi, älä pelkästään kiitä seuraamisesta, vaan ole aidosti kiinnostunut heistä ja kysy heiltä jotain, johon he voivat vastata. 

Sama logiikka pätee kommenttien kanssa. Älä ainoastaan kiitä tai tykkää kommenteista vaan pidä keskustelu elossa. Kun seuraajasi kommentoi kuvaasi, vastaa tähän kysymällä jotain, johon he voivat vastata. Tällä tavalla saat enemmän katseluaikaa kuvallesi tai videollesi sekä buustaat algoritmiä työntämään materiaalisiasi yhä useammalle. Saat myös seuraajasi tuntemaan että heidät oikeasti huomioidaan ja olet aidosti kiinnostunut heistä.

Haluatko saada kymmeniätuhansia seuraajia? Haluatko saada satojatuhansia näyttökertoja? Haluatko rakentaa tunnetun brändin ja ansaita Instagramin kautta? Meillä on sinulle hyviä uutisia! Wantabrandilla on nyt -90% alennus SOME MASTERCLASS koulutuspaketista. Käy nappaamassa paketti ennen kuin alennus loppuu omasi klikkaamalla tästä

Kun seuraajasi tykkää useasta kuvastasi, voit ottaa kuvankaappauksen tästä ja kiittää heitä jakamalla sen tarinoissasi. Olemme huomanneet tämän toimivan erittäin hyvin koska kyseiset seuraajat jakavat tarinasi omassa profiilissaan, kehottaen heidän seuraajiaan seuraamaan sinua. Voit myös ottaa kuvankaappauksia seuraajiesi kommenteista ja kysymyksistä, mikäli ne ovat kiinnostavia. Yritä saada yksi seuraajasi jakamaan profiilisi kerran päivässä. Yksittäiset jaot eivät välttämättä tuo montaa uutta seuraajaa mutta vuositasolla hyöty voi olla suurempi kuin arvaatkaan.

Kun vuorovaikutat seuraajiesi kanssa ylläpitäen aitoja keskusteluja, saat heidät tuntemaan itsensä arvokkaaksi. Tämän jälkeen voit olla varma että he tulevat tykkäämään seuraavistakin kuvista ja videoista, joita jaat. Yritä löytää useita superseuraajia, jotka kommentoivat uusiin kuviisi välittömästii ja reagoivat tarinoihisi. Heidän avullaan saat algoritmin uskomaan että jakamasi sisältö on arvokasta ja mielenkiintoista.

Haluatko oppia rakentamaan oman automaattisen myyntifunnelin, joka voi moninkertaistaa asiakasmääräsi ja myyntisi? Klikkaa tästä ja katso lisää tietoa valmennuksesta mutta ole nopea koska valmennuksella enää vain 2 vapaata paikkaa jäljellä!!

Luettuasi tämän artikkelin opit miten saada lisää seuraajia Instramissa buustaamalla algoritmiä ja aktivoimalla seuraajasi jakamaan materiaaliasi. Tulemme jakamaan useita Instagram artikkeleita, joita lukemalla voit oppia kaikki ne opit, jotka me olemme saaneet sadoista artikkeleista, koulutuksista ja seminaareista. Muista siis tilata uutiskirjeemme ja ole ensimmäisten joukossa oppimassa uutta.

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

TEHTÄVÄ: Lue aiemmin saatuja kommentteja kuvissasi. Miten vastasit niihin? Miten voisit aktivoida ihmiset kommentoimaan useammin? 

Get your business online with free website builder (en)

Haluaisitko kirjoittaa meille blogeja ja luoda nimeä itsellesi? Ota meihin yhteyttä alla olevan linkin kautta!

Muista käydä seuraamassa meitä näissä kanavissa!

https://www.instagram.com/wantabrand

https://www.facebook.com/wantabrand

https://www.linkedin.fi/company/wantabrand

Lukemalla blogejamme löydät vastauksen myös näihin kysymyksiin: miten lisää myyntiä? Miten myydä enemmän? Miten kasvattaa myyntiä? miten markkinoida kustannustehokkaasti? Miten viestiä selkeästi? Miten kasvaa Instagramissa? Miten kasvaa Facebookissa? Miten lisää seuraajia Instagramissa? Miten lisää seuraajia Facebookissa?

Linkedin koulutus, Linkedin kurssi, Linkedin henkilöprofiili, Linkedin kouluttaja, Linkedin valmentaja, Linkedin valmennus, Linkedin markkinointi, Linkedin myynti, Linkedin näkyvyys, Linkedin social selling. Miten saada myyntiä Linkedinissä? Miten myydä Linkedinissä? Miten saada seuraajia Linkedinissä? Miten saada näkyvyyttä linkedinissä? Miten saada tykkäyksiä Linkedinissä? Miten saada kommentteja LInkedinissä? Miten linkedin toimii? Linkedin suomi

JAA TÄMÄ BLOGI

Aiheeseen liittyvät blogit

wantabrand | Heikki

mun blogi

Täältä löydät artikkeleita liittyen sosiaaliseen mediaan, myyntin, markkinointiin, hakukoneoptimointiin, myyntifunnelin ja sähköpostimarkkinoinnin rakentamiseen sekä maksettuun mainontaan liittyen

Mukavia lukuhetkiä.

Mun suosikit
Parhaat koulutukset
Maksuttomat webinaarit

Rekisteröidy maksuttomiin webinaareihin klikkaamalla kuvasta