fbpx
LINKEDIN KOULUTUS LINKEDIN VALMENNUS

YLI 30 TYYTYVÄISTÄ ASIAKASTA!

EK-Works
EK-Works
@ek_worksoy
Read More
Olemme rakentamassa uutta brändiä Heikin kanssa ja heti ensimmäisestä videopuhelusta lähtien ollut täyttä timanttia. Heikki osaa kiteyttää vaikeatkin asiat selkeästi ymmärrettäväksi, jotta minäkin ymmärrän kirvesmiehenä vaikka ei juuri kokemusta brändeistä, myynnistä tai markkinoinnista olekaan. Suosittelen myös muille, jotka suosii selkeää opetustapaa.
Stadin Mittakaluste
Stadin Mittakaluste
@stadinmittakaluste
Read More
Heikin Linkedin Masterclass- koulutus kyllä maistui. Sen avulla sai käsityksen, kuinka kannattaa toimia tällä some-alustalla. Aion ottaa kaikki vinkit käyttöön. Suosittelen kovasti muillekin tät kurssia.
Inkeri Himanka
Inkeri Himanka@noitarumpu
Read More
Heikki on auttanut minua nettisivujen rakentamisessa, sosiaalisessa mediassa ja myynnin sekä markkinoinnin ymmärtämisessä. 68-vuotiaalle kaikki digimarkkinoinnin asiat ei ole aina niin selkeää mutta Heikki osaa (ja jaksaa) kärsivällisesti kertoa niin monta kertaa ja niin yksinkertaisesti kuin tarve vaatii. Suosittelen Heikkiä valmentajana kaikille myös eläkeiässä oleville!
Olli Huttunen
Olli Huttunen
@Ollihuttunen
Read More
Voin vahvasti suositella Heikin LinkedIn Masterclass kurssia. Heikki todella tietää mistä puhuu ja on rautainen ammattilainen. Tämä on se kurssi joka kannattaa käydä jos haluaa saada linkkarista täyden potentiaalin irti
Previous
Next

Linkedin profiilin optimointi 3 tunnissa!​

Linkedin profiili on digitaalinen käyntikortti.

Paperiset käyntikortit ovat historiaa. Nykyään ihmiset jakavat Linkedin profiilin potentiaalisille asiakkailleen. Ihmiset myös hakevat yrityksistä ja työntekijöistä tietoa hakukoneista päätyen usein Linkedin profiileihin. Tästä syystä Linkedin yritysprofiili ja henkilöprofiili pitää olla edustavassa kunnossa. Edelleen vuonna 2022 suurin osa yrityksistä ei panosta tarpeeksi työntekijöiden profiileihin. Tämä Linkedin koulutus opettaa sinulle miten räätälöit Linkedin yritys- ja henkilöprofiilin niin että ne myyvät itsestään ja edustavat yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

LINKEDIN PROFIILIKOULUTUS

Laitetaanko henkilö- ja yritysprofiili kuntoon?

Haluatko varmistaa että Linkedin henkilö- ja yritysprofiilisi ovat ammattimaisesti tehty? Opi miten profiilit kannattaa rakentaa niin että ne synnyttävät asiakkaita ja myyntiä.

Koulutus sisältää 1h 34 minuutin videon, 2 tehtävää sekä pääsyn Linkedin buustiryhmään,

Kurssi nyt erikoishintaan 29,00€ vain rajoitetun ajan!

LINKEDIN KURSSI LINKEDIN KOULUTUS LINKEDIN VALMENTAJA LINKEDIN KOULUTTAJA
LINKEDIN KURSSI LINKEDIN KOULUTUS LINKEDIN VALMENTAJA LINKEDIN KOULUTTAJA

Yksilövalmennus

Haluatko itsellesi tai yrityksellesi yksilövalmennusta? Haluatteko tietää miten löydetään uusia asiakkaita Linkedinin tai Instagramin avulla?

Ota yhteyttä ja mennään eteenpäin vaikka tunti kerrallaan

asiakaspalvelu@wantabrand.fi

Linkedin koulutus linkedin valmentaja
Linkedin koulutus, Linkedin valmennus, Linkedin kouluttaja, Linkedin valmentaja, Linkedin kurssi, Instagram koulutus, Instagram kouluttaja, Instagram valmentaja, Instagram valmennus, Instagram kurssi, Instagram 33

ALOITTELEVA YRITTÄJÄ?

Oletko vasta aloittamassa yritystoimintaasi?

Haluaisitko että katsotaan yhdessä brändi- ja markkinointistrategia kuntoon? Haluaisitko että suunnitellaan nettisivut yhdessä? Haluaisitko että rakennetaan Instagram ja Linkedin profiilit niin että ne synnyttävät liidejä? Mitä jos katsottaisiin laskeutumissivut ja hakukoneoptimointi kondikseen?

Eikö olisi helppoa kun saisi kaiken samalta henkilöltä? Eikö olisi hienoa kun saisi rakentaa yritystoimintaa mentorin kanssa, joka neuvoo alkuvaikeuksien läpi?

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Haluatko katsoa muita koulutuksia?

Mikäli tältä sivulta ei löytynyt sopivaa koulutusta teidän tarpeisiin, niin voitte katsoa muut brändi-, Instagram- ja Linkedin koulutukset alla olevasta linkistä.

linkedin koulutus instagram koulutus instagram kurssi linkedin kurssi brändi koulutus brändi rakentaminen yrittäjä koulutus

Haluatko tietää lisää?

Varaa maksuton 15-minuutin puhelinpalaveri Heikin kanssa alla olevasta kalenterista 

Kuuntele podcastia

Voit kuunnella Wantabrand podcastia Spotifyssä ja saada ilmaisia neuvoja miten menestyä paremmin Linkedinissä ja Instagramissa.

Lue blogeja ja opiskele ilmaiseksi