fbpx

5 neuvoa joilla löydät työpaikan Linkediniä käyttämällä osa 2/2

Linkedin on nopeasti kasvata yritysmaailman alusta, joka voi tarjota sinullekin tulevaisuuden työpaikkasi. Tämän artikkelin lukemalla opit 5 neuvoa, joita hyödyntämällä voit löytää seuraavan työpaikkasi kyseiseltä sivustolta. Löydät ensimmäisen osan aiheesta täältä.

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

Lue myös: Miten enemmän näkyvyyttä Linkedinissä? 

Miten löytää työpaikka Linkediniä käyttämällä?

man using smartphone on chair

6. Pysy aktiivisena

Verkostoituminen toimii parhaiten kun pidät yhteyttä kontakteihisi. Yhteydenpito Linkedinissä on erittäin helppoa kontaktien välillä. Useimmat kontakteistasi päivittävät Linkedinissä tai jakavat artikkeleita heidän toimialassa pyörivien aiheiden ympärillä. Voit helposti tykätä ja jakaa näitä päivityksiä, joista he saavat ilmoituksen. Kommentoimalla saat muutkin katsojat näkemään ainakin nimesi. Kommentoimalla pidät nimesi esillä ja saat muut lukijat miettimään henkilöllisyyttäsi. Muista myös itse päivittää asioista, jotka liittyvät toimialaan, jossa haluat olla. Kirjoita aiheista, joita toimialan ihmiset miettivät mutta eivät tiedä kaikkia vastauksia. Kirjoita aiheista, jotka synnyttävät keskustelua.

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

7. Ole persoonallinen

Kun haluat luoda uusia kontakteja ihmisten kanssa, joita et tunne, on erittäin tärkeää tehdä se persoonallisesti. Kukaan ei halua hyväksyä kontaktipyyntöä ilman viestiä. Kukaan ei myöskään pidä tervehdysviesteistä, jotka kuulostavat autobotin kirjoittamalta. Pyri siis räätälöimään tervehdysviestisi niin, että se kuulostaa aidolta ja mielenkiintoiselta. Tällä tavoin kasvatat mahdollisuutta sen hyväksymiseksi. Linkedin kontaktointi ei ole ainoastaan tarkoitettu ihmisten välille, jotka tuntevat toisensa. Nykyään on täysin normaalia kontaktoida myös tuntemattomien ihmisten kanssa.

man in white and black checkered dress shirt sitting on green plastic chair

8. Harkitse Linkedin Premiumia

Linkedin premium on hinnoiteltu korkealle (halvin vaihtoehto noin 30€/kuussa) mutta useimmat käyttäjät kokevat sen olevan sen arvoista. Tutustu pakettivaihtoehtoihin ja peilaa niitä omiin tavoitteisiisi ja Linkedin käyttäytymiseen. Premiumilla voit esimerkiksi lähettää enemmän viestejä ihmisille, jotka eivät ole kontaktejasi tai edes kontaktiesi kontakteja. Saat myös käyttöösi laajemman ja kattavamman hakutoiminnon. Tällä tavoin saat laajennettua verkostosi mahdollisuuksia.

Lue myös: Mitä koulussa opetetaan vs mitä oikeasti kannattaisi tehdä?

9. Pyydä suosituksia

Kuten tiedät, uutta työtä hakiessasi sinulta todennäköisesti kysytään suosituksia. Linkedinin profiiliosissa on mahdollisuus kirjoittaa kontakteille suosituksia. Linkedinissä on myös mahdollisuus pyytää ihmisiä kirjoittamaan suosituksia. Hyödynnä tämä mahdollisuus ja yritä saada ainakin 5 suositusta profiiliisi. Tällä tavoin osoitat rekrytoijille että muutkin oikeat ihmiset luottavat kykyihisi ja uskaltavat omalla nimellään suositella sinua.

Haluatko oppia rakentamaan oman automaattisen myyntifunnelin, joka voi moninkertaistaa asiakasmääräsi ja myyntisi? Klikkaa tästä ja katso lisää tietoa valmennuksesta mutta ole nopea koska valmennuksella enää vain 2 vapaata paikkaa jäljellä!!

10. Liity ryhmiin

Linkedinistä löytyy satoja ryhmiä jokaiselle toimialalle. Näistä ryhmistä löydät helposti ja nopeasti oman toimialasi ihmisiä, joiden kanssa voit vuorovaikuttaa. Osallistu keskusteluun, kommentoi, tykkää, keskustele. Mitä enemmän olet esillä ryhmissä, sen paremmin sinut tunnetaan. Tämä on helppo ja joskus tehokaskin tapa luoda nimeä itsellesi. Näyttämällä ammattitaitosi ja tietosi, osoitat muille että olet alasi ammattilainen, johon kannattaa tutustua.

Loppuajatukset

Linkedin profiilin hiominen täydelliseksi voi viedä sinulta aikaa mutta se on sen arvoista. Linkedin on yhä kasvata yritysmaailman alusta, joka voi tarjota suunnattomia mahdollisuuksia jos sitä käytetään oikein. Linkedin ei ole katoamassa mihinkään seuraavien vuosien aikana, joten siihen kannattaa investoida aikaa. Korostamalla itseäsi ja ammattitaitoasi kasvatat varmasti mahdollisuuksiasi löytää uusi työpaikka Linkedinistä.

Luettuasi tämän artikkelin opit kuinka voit tehostaa todennäköisyyttäsi löytää työpaikka Linkedinistä. Hyödynnä opittuja asioita ja löydä unelmatyöpaikkasi.

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

Muista käydä seuraamassa meitä näissä kanavissa!

https://www.instagram.com/wantabrand

https://www.facebook.com/wantabrand

https://www.linkedin.fi/company/wantabrand

Lukemalla blogejamme löydät vastauksen myös näihin kysymyksiin: miten lisää myyntiä? Miten myydä enemmän? Miten kasvattaa myyntiä? miten markkinoida kustannustehokkaasti? Miten viestiä selkeästi? Miten kasvaa Instagramissa? Miten kasvaa Facebookissa? Miten lisää seuraajia Instagramissa? Miten lisää seuraajia Facebookissa?

Linkedin koulutus, Linkedin kurssi, Linkedin henkilöprofiili, Linkedin kouluttaja, Linkedin valmentaja, Linkedin valmennus, Linkedin markkinointi, Linkedin myynti, Linkedin näkyvyys, Linkedin social selling. Miten saada myyntiä Linkedinissä? Miten myydä Linkedinissä? Miten saada seuraajia Linkedinissä? Miten saada näkyvyyttä linkedinissä? Miten saada tykkäyksiä Linkedinissä? Miten saada kommentteja LInkedinissä? Miten linkedin toimii? Linkedin suomi

 

JAA TÄMÄ BLOGI

Aiheeseen liittyvät blogit

wantabrand | Heikki

mun blogi

Täältä löydät artikkeleita liittyen sosiaaliseen mediaan, myyntin, markkinointiin, hakukoneoptimointiin, myyntifunnelin ja sähköpostimarkkinoinnin rakentamiseen sekä maksettuun mainontaan liittyen

Mukavia lukuhetkiä.

Mun suosikit
Parhaat koulutukset
Maksuttomat webinaarit

Rekisteröidy maksuttomiin webinaareihin klikkaamalla kuvasta