fbpx

Linkedin koulutus vai Linkedin valmennus? Kannattaako ostaa ja mitä pitää tietää ennen kuin investoit

Linkedin on kasvattanut viime vuosina suosiotaan Suomessa ja suomalaisetkin ovat nyt hiljalleen heräämässä talviuniltaan maailman tärkeimmän sosiaalisen median alustan kanssa.

Jokaisen yrityksen, yrittäjän ja sinikaulus-työntekijän pitäisi olla Linkedinissä. Jos et ole Linkedinissä, et ole olemassa. 

Suurin osa rekisteröityy Linkediniin, päivittää profiilinsa ja unohtaa sen sitten kokonaan.

Tästä syystä Linkedinissä on 1,5 miljoonaa suomalaista käyttäjää mutta vain pieni osa käyttää sitä päivittäin.

 

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä
Ecommerce Marketing Automation

Nämä ihmiset epäonnistuvat ymmärtämään kuinka tärkeää aktiivisuus Linkedinissä on. Aktiivisuus ja näkyminen saa sinut pysymään ihmisten mielissä.

Kun pysyt tärkeiden päättäjien, rekrytoijien, potentiaalisten asiakkaiden, asiakkaiden ja muiden tärkeiden ihmisten mielissä, tulevat he muistamaan nimesi silloin kun he miettivät tulevaa rekrytointia tai uutta hankintaa.

On siis tärkeää olla esillä ja saada nimesi ihmisten huulille. Mutta miten tämä sitten tehdään?

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

Miten aloittaa Linkedinin käyttö ja kannattaako ostaa Linkedin koulutus?

linkedin valmennus, linkedin koulutus, linkedin kurssi

Ensimmäinen asia, joka sinun täytyy tietää on se että ilmaista tietoa on netissä tarjolla. Eli jos et halua investoida rahaa niin pääset alkuun myös ilmaiseksi.

Suurin osa ilmaisesta materiaalista on kuitenkin englannin kielellä eikä suomeksi löydy kovinkaan syvällistä tietoa edes YouTubesta tai Linkedinin omasta oppimisympäristöstä.

Toinen asia, joka täytyy tiedostaa on että niin kutsuttuja ”Fake Guruja” on suomessakin lukuisia. Eli ihmisiä, jotka opettavat vaikka eivät itsekään osaa käyttää tai eivät ole saaneet mitään tuloksia Linkedinillä.

Eli kun harkitset Linkedin koulutuksen ostamista, niin katso ensin valmentajan profiilia. Onko hänellä tuhansia seuraajia? Menestyvätkö hänen omat päivityksensä? Saako hän tykkäyksiä ja kommentteja? Järjestääkö hän webinaareja? Näyttääkö hänen profiilinsa hyvältä ja onko se selkeä? Onko hänen yritystilillään seuraajia ja menestyvätkö päivitykset siellä?

Jos vastaat useampaan kysymykseen ’Ei’, niin kannattaa harkita tarkkaan onko hän oikea Linkedin valmentaja sinulle.

Miten valmentaja voisi auttaa sinua tai yritystäsi menestymään jos hän ei itsekään menesty siellä? Ei mitenkään.

Linkedinissä on vaikeampi menestyä kuin Instagramissa tai TikTokissa. Ihmiset odottavat Linkedin laatuista materiaalia eikä Instagramin tai TikTokin postaukset menesty siellä.

Tästä syystä useampi käyttäjä tarvitsee koulutuksen Linkedinin käynnistämiseen koska heillä ei ole kokemusta tämän tyypin sisällöntuotosta.

Ilman kouluttautumista on mahdollista oppia katsomalla ilmaisia koulutuksia, ottamalla muilta mallia ja kokeilemalla mikä toimii. Tämä voi olla kuitenkin hidasta ja henkisesti stressaavaa. Tästä syystä kannattaa harkita maksullisen Linkedin koulutuksen ostamista.

Voit esimerkiksi käydä katsomassa mallia Wantabrandin Linkedin valmentajan Heikki Ahon profiilista täältä

Voit myös käydä katsomassa Wantabrandin omaa yrityssivua, jolla on lähes 3500 seuraajaa marraskuussa 2022.

Linkedin koulutus sopii erinomaisesti kaikille Linkediniä käyttäville työntekijöille, yrittäjille ja työnantajille. Muista kuitenkin selvittää kuka kouluttaja oikeasti on ja onko hän onnistunut itsekään menestymään Linkedinissä.

Wantabrandilla on saatavilla Linkedin koulutus, jossa on aina 100% asiakastyytyväisyystakuu. Eli saat rahasi takaisin jos olet koulutuksen lopussa tyytymätön. Voit käydä lukemassa Wantabrandin Linkedin koulutuksesta täältä

Get your business online with free website builder (en)

Kannattaako ostaa Linkedin valmennus?

linkedin valmennus, linkedin koulutus, linkedin kurssi

Linkedin koulutus tarkoittaa yleensä joko nauhoitettua tai valmiiksi räätälöityä koulutustapaa. Eli sinulle esitetään valmiiksi mietitty yleinen koulutuspaketti.

Linkedin valmennus sen sijaan tarkoittaa yleisesti yksilöllisesti räätälöityä valmennusta, jossa keskipisteenä on oppilas itse. Linkedin valmennus katsoo erityisesti koulutettavan yritystoimintaa ja tavoitteita ja muovaa Linkedin valmennuksen sopimaan hänen tilanteeseen.

Linkedin koulutus sopii kaikille, jotka aloittavat Linkedinin käytön ja haluavat optimoida profiilinsa, oppia tekemään päivityksiä ja saamaan enemmän näkyvyttä.

Linkedin valmennus toimii erittäin hyvänä jatkoaskeleena yrityksille ja yrittäjille koska valmennuksessa voidaan katsoa tarkemmin esimerkiksi omaa myyntiprosessia ja asiakkaan ostopolkua ja muokata oma Linkedin toiminta sen ympärille esimerkiksi maksettujen pollimainoksien sekä webinaarien kanssa.

Jos haluat selkeyttää omaa Linkedin toimintaa ja saada enemmän liidejä, niin Linkedin valmennus on oikea valinta. Muista kuitenkin tässäkin tapauksessa selvittää kuka valmentaja oikeasti on ja onko hän onnistunut itsekään menestymään Linkedinissä.

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

 

 

JAA TÄMÄ BLOGI

Aiheeseen liittyvät blogit

wantabrand | Heikki

mun blogi

Täältä löydät artikkeleita liittyen sosiaaliseen mediaan, myyntin, markkinointiin, hakukoneoptimointiin, myyntifunnelin ja sähköpostimarkkinoinnin rakentamiseen sekä maksettuun mainontaan liittyen

Mukavia lukuhetkiä.

Mun suosikit
Parhaat koulutukset
Maksuttomat webinaarit

Rekisteröidy maksuttomiin webinaareihin klikkaamalla kuvasta