fbpx

Miten kaksinkertaistaa LinkedIn päivityksiesi näkyvyys ilmaiseksi? Vinkki 6

Linkedin on verkostoitumisalusta, jossa jokaisen yrittäjän ja myyjän pitäisi nyt olla. Linkediniä on kutsuttu bisnesmaailman Facebookiksi ja sillä onkin samoja piirteitä tuon sosiaalisen jätin kanssa. Jos et ole rekisteröitynyt vielä palveluun, niin suoran linkin löydät tästä.

Instagramiin verrattuna Linkedin mahdollistaa nopeamman kasvun ja tarjoaa laajemman näkyvyyden sisällöllesi. Kuten Facebookikin, Linkedin tarjoaa yleisöllesi mahdollisuuden jakaa päivityksiäsi omille seuraajilleen, jonka avulla voit saada helposti kymmeniä tai satoja tuhansia näyttökertoja sisällöllesi. Linkedin näyttää materiaaliasi myös seuraajiesi seuraajille, joka itsessään tarjoaa erottuvuustekijän Instagramiin verrattuna.

Kun olet rekisteröitynyt palveluun ja aloitat sisällön jakamisen, tulet nopeasti huomaamaan ettei orgaaninen näkyvyys ole itsestäänselvyys Linkedinissäkään. Kuten Instagram ja Facebookikin, Linkedin rajoittaa päivityksien näkyvyyttä ja pyrkii näyttämään käyttäjilleen vain parhaat ja suosituimmat päivitykset. Tästä syystä suurin osa ihmisten tekemistä julkaisuista ei näy heidän seuraajilleen.

Haluatko saada ilmaisen Linkedin E-kirjan, jolla opit optimoimaan profiilisi niin että asiakkaasi löytävät sen ja saat enemmän myyntiä? Lataa ilmainen E-kirja täältä

Lue myös: Miten kaksinkertaistat Instagramin seuraajamääräsi puolessa vuodessa? Liity mukaan haasteeseen!

Miten lisää näkyvyyttä LinkedInin päivityksille ilmaiseksi?

Ilmainen kuvapankkikuva tunnisteilla aikuinen, business, huone

Tässä artikkelissa tulemme jakamaan yhden vinkin orgaanisen näkyvyyden lisäämiseksi. Lukemalla artikkeleitamme ja noudattamalle annettuja ohjeita, voit jopa kaksinkertaistaa päivityksiesi näyttökerrat ilmaiseksi. Mitä enemmän näyttökertoja saat, sen useampi ihminen tietää brändistäsi ja sitä enemmän teet myyntiä.

Vinkki #6: Käytä oikeita hashtageja

Hashtagit eivät ole vielä voimakkaassa käytössä LinkedInissä samalla tavalla kuin ne ovat esimerkiksi Instagramissa. Ne voivat kuitenkin antaa päivityksillesi lisäboostia ja saada sen näkyviin isommalle yleisölle. Koska hashtagien käyttö ja seuranta on vielä pientä Linkedinissä, suosittelemme käyttämään suosittuja hashtageja ja välttämään erittäin pieniä ja kohdistettuja hashtageja, kuten Instagramissa on tapana tehdä. Linkedin valmentajana tunnettu Tom Laine on kerännyt omalle sivulleen Suomen suosituimmat hashtagit, joita kannustamme käyttämään:

#strategia 36 863 seuraajaa (sis. myös jonkun verran kv-sisältöä ja -seuraajia)

#rekrytointi 2 741

#nokia 2 491

#johtaminen 2 375

#asiakaskokemus 1 951

#markkinointi 1 511

#finland 1 443

#rekry 1 354

#johtajuus 1 238

#palvelumuotoilu 1 228

#myynti 1 029

#hyvinvointi 996

#asiakaspalvelu 816

#digitalisaatio 649

#oppiminen 586″

Hashtageja käyttäessä tulee kuitenkin muistaa että yli viiden hashtagin käyttö yhdessä postauksessa aiheuttaa enemmän harmia kuin hyötyä. Pyri siis pitämään hashtagien määrä maksimissaan viidessä ja vertaile mitkä hashtagit tuovat eniten liikennettä päivitykseesi. Voit myös seurata muita käyttäjiä, joiden päivitykset menestyvät hyvin ja katsoa mitä hashtageja he käyttävät ja kokeilla niitä itse.

Haluatko saada Linkedinistä sen kaiken tehon irti? Haluatko löytää helpoimmat keinot kasvattaa verkostoasi, saada enemmän näkyvyyttä, löytää liidejä ja saada asiakkaita? Hyödynnä Wantabrandin -90% erikoistarjous MASTERCLASS koulutuspaketista klikkaamalla tästä


Muista käydä seuraamassa meitä näissä kanavissa!

https://www.instagram.com/wantabrand

https://www.facebook.com/wantabrand

https://www.linkedin.fi/company/wantabrand

Lukemalla blogejamme löydät vastauksen myös näihin kysymyksiin: miten lisää myyntiä? Miten myydä enemmän? Miten kasvattaa myyntiä? miten markkinoida kustannustehokkaasti? Miten viestiä selkeästi? Miten kasvaa Instagramissa? Miten kasvaa Facebookissa? Miten lisää seuraajia Instagramissa? Miten lisää seuraajia Facebookissa?

 

 

JAA TÄMÄ BLOGI

Aiheeseen liittyvät blogit

wantabrand | Heikki

mun blogi

Täältä löydät artikkeleita liittyen sosiaaliseen mediaan, myyntin, markkinointiin, hakukoneoptimointiin, myyntifunnelin ja sähköpostimarkkinoinnin rakentamiseen sekä maksettuun mainontaan liittyen

Mukavia lukuhetkiä.

Mun suosikit
Parhaat koulutukset
Maksuttomat webinaarit

Rekisteröidy maksuttomiin webinaareihin klikkaamalla kuvasta