fbpx

Miten saada Linkedin seuraajia nopeasti?

Linkedin on yksi maailman suurimmista verkostoinnin alustoista ja se on osoittautunut erittäin hyödylliseksi ammatillisen kasvun ja kontaktien luonnin työkaluksi.

Monet yrittäjät, markkinoijat ja vaikuttajat käyttävät Linkediniä vahvistaakseen verkostoaan ja löytääkseen potentiaalisia asiakkaita. Jos haluat saada lisää seuraajia Linkedinissä, sinun tulee seurata joitain yksinkertaisia strategioita. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten saada lisää seuraajia Linkedinissä nopeasti.

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

Ensinnäkin, tee profiilisi näyttävältä ja kiinnostavalta. Monet ihmiset luottavat profiiliisi ennen seuraamista ja jos profiilisi on ammattimainen ja ajankohtainen, saat enemmän seuraajia. Profiilisi tulee sisältää relevantit tiedot ja hyvät kuvausominaisuudet, jotka auttavat potentiaalisia seuraajia ymmärtämään, kuka olet ja mitä teet.

Toiseksi, lisää sisältöä. Linkedin on yksi suosituimmista sosiaalisen median alustoista ja se tarjoaa erilaisia sisältömuotoja, joita voit käyttää edistääksesi yritystäsi ja kohdistaa potentiaalisia seuraajia. Voit esimerkiksi julkaista postauksia, videoita, podcasteja ja artikkeleita.

Jos olet osa LinkedInin alan ammattilaisverkostoa, voit jakaa sisältöäsi myös siellä. Kolmanneksi, käytä hashtageja. Linkedin on hyvä alusta, jolla voit kohdistaa ja löytää potentiaalisia seuraajia. Hashtagit auttavat sinua löytämään ja kohdistamaan oikeat ihmiset ja aloittamaan keskusteluja. Voit käyttää yleisiä hashtagtunnisteita, jotka liittyvät alaasi, tai voit käyttää alue ja aihekohtaisia hashtagtunnisteita. Neljänneksi, ota yhteyttä potentiaalisiin seuraajiin.

Voit ottaa yhteyttä potentiaalisiin seuraajiin henkilökohtaisesti tai voit lähettää heille viestejä. Varmista, että viestisi on henkilökohtainen ja sisältää relevantteja tietoja itsestäsi ja aiheesta, josta haluat keskustella.

Voit myös lähettää seuraajia varten suunniteltuja kutsuja. Viidenneksi, osallistu alueesi LinkedInryhmiin. LinkedInryhmissä voit löytää potentiaalisia seuraajia ja saada heidät kiinnostumaan yrityksestäsi. Voit myös aloittaa keskustelun ja luoda verkostoja alueesi asiantuntijoiden kanssa.

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

Kuudenneksi, luo ja jaa blogipostauksia. Blogipostaukset ovat oiva tapa levittää tietoa yrityksestäsi ja näyttää osaamisesi. Voit jakaa postauksesi LinkedInissä ja saada lisää seuraajia.

Seitsemänneksi, ole aktiivinen. Jos olet aktiivinen ja jakaa laadukkaita sisältöjä, saat enemmän huomiota ja lisää seuraajia. Varmista, että vastaat viesteihin ja kommentteihin ajoissa ja tarjoat arvokasta tietoa. Kahdeksanneksi, pidä profiilisi ajan tasalla. Monet ihmiset haluavat seurata henkilöitä, jotka päivittävät säännöllisesti profiiliaan. Pidä siis profiilisi ja tietosi ajan tasalla ja päivitä ajankohtaisia tietoja, jotta potentiaaliset seuraajat voivat löytää sinut helposti.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Linkedin on hyödyllinen alusta, joka voi auttaa sinua löytämään ja vahvistamaan verkostoasi. Seuraamalla näitä yksinkertaisia strategioita voit nopeasti saada lisää seuraajia Linkedinissä. Muista olla aktiivinen, luoda laadukasta sisältöä, käyttää hashtagtunnisteita, ottaa yhteyttä potentiaalisiin seuraajiin ja päivittää profiilisi säännöllisesti.

JAA TÄMÄ BLOGI

Aiheeseen liittyvät blogit

wantabrand | Heikki

mun blogi

Täältä löydät artikkeleita liittyen sosiaaliseen mediaan, myyntin, markkinointiin, hakukoneoptimointiin, myyntifunnelin ja sähköpostimarkkinoinnin rakentamiseen sekä maksettuun mainontaan liittyen

Mukavia lukuhetkiä.

Mun suosikit
Parhaat koulutukset
Maksuttomat webinaarit

Rekisteröidy maksuttomiin webinaareihin klikkaamalla kuvasta