fbpx

Miten myydä Linkedinissä?

Linkedin on yksi maailman johtavista työpaikkapalveluista ja verkostoitumisesta.

Se tarjoaa maineikkaita työpaikkoja, verkostoitumismahdollisuuksia ja mahdollisuuden löytää oikea henkilö oikeaan paikkaan. Linkedinissä on myös mahdollista myydä tuotteita ja palveluita.

Kun olet päättänyt, että haluat käyttää Linkedinverkkosivustoa markkinointikanavana, tässä on muutama vinkki siitä, miten voit tehdä siitä tehokkaamman.

Miten myydä Linkedinissä?

1. Luo profiilisi ja päivitä se. Ensimmäinen askel on luoda profiili ja päivittää se, jotta se on ajan tasalla ja näyttää ammattimaiselta. Pidä huolta, että kaikki tarvittavat tiedot ovat oikein, ja lisää kuva, jossa näkyy hyvin.

2. Tutustu muiden profiileihin. Käy läpi muiden profiileja ja katso, miten he kuvaavat omaa osaamistaan ja kokemustaan. Voit oppia paljon siitä, miten muut käyttävät Linkedinverkkosivustoa ja miten he myyvät tuotteitaan ja palveluitaan.

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

3. Lähetä yhteydenottoja. Kun olet tutustunut muihin profiileihin, voit alkaa lähettää yhteydenottoja. Varmista, että sinulla on aina kiinnostava ja hyvin kirjoitettu viesti, jonka jätät yhteyshenkilölle.

4. Tutki tarkasti alaasi. Tutki tarkasti alaasi ja etsi potentiaalisia asiakkaita, jotka voisivat olla kiinnostuneita tuotteistasi ja palveluistasi. Analysoi markkinatilannetta ja ole aina valmis päivittämään tietosi alasta ja tuotteistasi.

5. Hyödynnä sosiaalisia verkostoja. Linkedin ei ole ainoa sosiaalinen verkosto, jonka avulla voit myydä tuotteita ja palveluita. Tutustu myös muihin sosiaalisiin verkostoihin, kuten Twitteriin, Instagramiin ja Facebookiin ja hyödynnä niitä.

6. Tutustu bloggaamiseen. Bloggaamisen avulla voit jakaa tuotetietoja ja palveluitasi, luoda luottamusta ja kehittää asiakassuhteita. Tutustu bloggaamiseen ja luo oma blogi, jonka avulla voit saada lisää näkyvyyttä ja lisääntynyttä asiakaskuntaasi.

7. Lähetä sähköposteja. Sähköposti on yksi tärkeimmistä markkinointikanavista, ja se on tärkeää myös Linkedinmarkkinoinnissa. Lähetä sähköpostia potentiaalisille asiakkaille ja kertoo heille tuotteistasi ja palveluistasi.

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

8. Tutustu hakukoneoptimoitumiseen. Hakukoneoptimoitu verkkosivusto auttaa sinua löytämään lisää asiakkaita ja saamaan näkyvyyttä tuotteillesi ja palveluillesi. Tutustu hakukoneoptimoitumiseen ja optimoi verkkosivustosi hakukoneille sopivaksi.

9. Pysy ajan tasalla. Markkinat ja tuotteet muuttuvat jatkuvasti. Pidä ajan tasalla uusista trendeistä ja tuotteista ja päivitä verkkosivustosi sisältöä säännöllisesti.

Nämä ovat muutamia vinkkejä siitä, miten myydä Linkedinissä. Loppujen lopuksi, varmista, että olet aina luova ja ota uusia mahdollisuuksia vastaan. Pidä huolta, että olet aina ajan tasalla ja tarjoat asiakkaille parasta mahdollista palvelua. Jos noudatat näitä ohjeita, Linkedinmarkkinointi voi olla erittäin tehokasta ja tuottaa tuloksia.

JAA TÄMÄ BLOGI

Aiheeseen liittyvät blogit

wantabrand | Heikki

mun blogi

Täältä löydät artikkeleita liittyen sosiaaliseen mediaan, myyntin, markkinointiin, hakukoneoptimointiin, myyntifunnelin ja sähköpostimarkkinoinnin rakentamiseen sekä maksettuun mainontaan liittyen

Mukavia lukuhetkiä.

Mun suosikit
Parhaat koulutukset
Maksuttomat webinaarit

Rekisteröidy maksuttomiin webinaareihin klikkaamalla kuvasta