fbpx
LINKEDIN KOULUTUS

YLI 30 TYYTYVÄISTÄ ASIAKASTA!

EK-Works
EK-Works
@ek_worksoy
Read More
Olemme rakentamassa uutta brändiä Heikin kanssa ja heti ensimmäisestä videopuhelusta lähtien ollut täyttä timanttia. Heikki osaa kiteyttää vaikeatkin asiat selkeästi ymmärrettäväksi, jotta minäkin ymmärrän kirvesmiehenä vaikka ei juuri kokemusta brändeistä, myynnistä tai markkinoinnista olekaan. Suosittelen myös muille, jotka suosii selkeää opetustapaa.
Stadin Mittakaluste
Stadin Mittakaluste
@stadinmittakaluste
Read More
Heikin Linkedin Masterclass- koulutus kyllä maistui. Sen avulla sai käsityksen, kuinka kannattaa toimia tällä some-alustalla. Aion ottaa kaikki vinkit käyttöön. Suosittelen kovasti muillekin tät kurssia.
Inkeri Himanka
Inkeri Himanka@noitarumpu
Read More
Heikki on auttanut minua nettisivujen rakentamisessa, sosiaalisessa mediassa ja myynnin sekä markkinoinnin ymmärtämisessä. 68-vuotiaalle kaikki digimarkkinoinnin asiat ei ole aina niin selkeää mutta Heikki osaa (ja jaksaa) kärsivällisesti kertoa niin monta kertaa ja niin yksinkertaisesti kuin tarve vaatii. Suosittelen Heikkiä valmentajana kaikille myös eläkeiässä oleville!
Olli Huttunen
Olli Huttunen
@Ollihuttunen
Read More
Voin vahvasti suositella Heikin LinkedIn Masterclass kurssia. Heikki todella tietää mistä puhuu ja on rautainen ammattilainen. Tämä on se kurssi joka kannattaa käydä jos haluaa saada linkkarista täyden potentiaalin irti
Previous
Next

Miksi sinunkin kannattaa rakentaa henkilöbrändi Linkedinissä?

 Miltä kuulostaisi saada suuremmat ansiot? Miltä kuulostaisi päästä vastuullisimpiin työtehtäviin? Miltä kuulostaisi työskennellä halutuimmissa ja parhaissa työpaikoissa? Rakentamalla itsellesi erottuva ja mieleenpainuva henkilöbrändi, rakennat omaa sosiaalista pääomaa, joka auttaa näiden asioiden saamisessa. Olemalla aktiivinen sosiaalisessa mediassa saat äänesi ja ajatuksesi kuulumaan toimistohuoneesi ulkopuolelle.

Voin auttaa sinua saavuttamaan unelmasi ja rakentamaan mielenkiintoisen henkilöbrändin Linkedinissä, joka avaa sinulle uusia mahdollisuuksia niin yksityiselämässäsi kuin työelämässäkin. Lupaan että työnantajasi kannustaa sinua käymään tämän Linkedin koulutuksen.

Yrityksen edustaminen

Yritykset tarvitsevat rohkeita työntekijöitä, jotka vievät yrityksen viestiä eteenpäin isommalle yleisölle. Linkedin on tähän paras mahdollinen kanava vuonna 2022. Mikset näyttäisi työnantajallesi että osaat ottaa enemmän vastuuta ja olla yksi yrityksen keulahahmoista viestinnässä. Tämä on avain suurempiin ansioihin ja vastuullisimpiin työtehtäviin.

Linkedin koulutus linkedin valmentaja
Linkedin koulutus linkedin valmentaja

Ajatusjohtajana oleminen

Jokaisella toimialalla on ihmisiä, jotka ovat tunnettuja yrityksen ajatusjohtajia. Nämä ihmiset tulevat ensimmäisenä mieleen kun ajatellaan kyseistä toimialaa tai toimialalla olevaa ongelmaa. Rakentamalla vahva henkilöbrändi, sinä voit olla yksi ajatusjohtajista omalla toimialallasi. Tämä on avain uusien asiakkaiden saamiseen ja isompaan myyntiin ja bonuksiin. 

Sosiaalinen pääoma

Kaikilla työntekijöillä on ammatillinen sosiaalinen pääoma. Tämä tarkoittaa heidän arvoa työpaikalla, toimialalla ja työelämässä. Yksi palkitsemistapa sosiaaliselle pääomalle on palkka mutta se ei ole ainoa. Rakentamalla henkilöbrändi kasvatat sosiaalista pääomaasi, joka voi esimerkiksi avata ovet suljettuihin ja haluttuihin tilaisuuksiin niin vieraaksi kuin puhujaksikin. Sosiaalinen pääoma on myös avain uusiin työtarjouksiin parhaimmissa yrityksissä.

Linkedin koulutus Linkedin valmentaja linkedin koulutukset linkedin valmennus
Linkedin koulutus linkedin valmentaja

LINKEDIN MASTERCLASS- koulutus

Jos sinulla ei ole kokemusta henkilöbrändin rakentamisesta, sisällöntuotannosta, viestinnästä tai ammattimaisesta Linkedinin käytöstä, niin tämä kurssi on sinulle. Linkedin Masterclass- koulutuksen avulla saat avaimet erottuvan ja mieleenpainuvan henkilöbrändin rakentamiseen.

Klikkaa alla olevaa painiketta ja lue lisää. 

LINKEDIN KURSSI LINKEDIN KOULUTUS LINKEDIN VALMENTAJA LINKEDIN KOULUTTAJA

Haluatko päivityksille enemmän näkyvyyttä?

Teetkö päivityksiä mutta et saa haluamaasi määrää tykkäyksiä, kommentteja tai näkyvyyttä? Opi mitkä päivitykset menestyvät ja miksi. Opi tekemään päivityksiä, jotka keräävät kymmeniätuhansia näyttökertoja. 

Koulutus sisältää 56-minuutin videon, 46-sivuisen työkirjan, pääsyn Linkedin buustiryhmään sekä 50 päivitysideaa.

Kurssi nyt erikoishintaan 29,00€ vain rajoitetun ajan!

LINKEDIN PROFIILIKOULUTUS

Laitetaanko henkilö- ja yritysprofiili kuntoon?

Haluatko varmistaa että Linkedin henkilö- ja yritysprofiilisi ovat ammattimaisesti tehty? Opi miten profiilit kannattaa rakentaa niin että ne houkuttelevat asiakkaita ja synnyttävät myyntiä.

Koulutus sisältää 1h 34 minuutin videon, 2 tehtävää sekä pääsyn Linkedin buustiryhmään,

Kurssi nyt erikoishintaan 29,00€ vain rajoitetun ajan!

LINKEDIN KURSSI LINKEDIN KOULUTUS LINKEDIN VALMENTAJA LINKEDIN KOULUTTAJA
LINKEDIN KURSSI LINKEDIN KOULUTUS LINKEDIN VALMENTAJA LINKEDIN KOULUTTAJA
Instagram koulutus instagram kurssi instagram valmennus linkedin koulutus linkedin kouluttaja linkedin kurssi linkedin valmennus

INSTAGRAM KOULUTUS

Haluatko löytää asiakkaita Instagramin avulla? 

Tämä koulutus on tarkoitettu yrityksille ja yrittäjille, joilla ei vielä ole tuhansia seuraajia Instagramissa. Kurssi on täydellinen yrityksille, jotka haluavat rakentaa vahvan profiilin ja tietää miten saada lisää näkyvyyttä ja seuraajia tilille myynnin mahdollistamiseksi.

Koulutus sisältää 78-sivuisen E-kirjan, useita tehtäviä, 50 päivitysideaa sekä pääsyn Wantabrandin Instagram buustiryhmään,  

Kurssi nyt erikoishintaan 39,00€ vain rajoitetun ajan!

Linkedin koulutus Linkedin kurssi linkedin valmennus Linkedin kouluttaja Linkedin valmentaja

LINKEDIN HENKILÖPROFIILIN OPTIMOINTIKOULUTUS

Ihmiset hakevat tietoa ja palveluita niin ulkoisista hakukoneista kuin Linkedinistäkin. Sinulla on mahdollisuus optimoida oma henkilöprofiilisi niin, että se löytyy tuloksista ensimmäisten joukossa valitsemiasi avainsanoja etsittäessä.

Haluatko hakutuloksista löytyvän kilpailijasi Linkedin sivut vai oman yrityksesi sivut? Tämän E-kirjan avulla saat sivunne löytymään paremmin ja saat enemmän asiakkaita.

Kurssi nyt erikoishintaan 19,00€ vain rajoitetun ajan!

linkedin koulutus instagram koulutus instagram kurssi linkedin kurssi brändi koulutus brändi rakentaminen yrittäjä koulutus

Haluatko tietää lisää?

Varaa maksuton 15-minuutin puhelinpalaveri Heikin kanssa alla olevasta kalenterista 

Kuuntele podcastia

Voit kuunnella Wantabrand podcastia Spotifyssä ja saada ilmaisia neuvoja miten menestyä paremmin Linkedinissä ja Instagramissa.

Lue blogeja ja opiskele ilmaiseksi