fbpx

5 neuvoa joilla löydät työpaikan Linkediniä käyttämällä osa 1/2

Linkedin on nopeasti kasvata yritysmaailman alusta, joka voi tarjota sinullekin tulevaisuuden työpaikkasi. Tämän artikkelin lukemalla opit 5 neuvoa, joita hyödyntämällä voit löytää seuraavan työpaikkasi kyseiseltä sivustolta. Tulemme kirjoittamaan toisen osan kyseisestä aiheesta, joten muista seurata sivuamme ja tilata uutiskirjeemme.

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

Miten löytää työpaikka Linkediniä käyttämällä?

woman holding white mug while standing

1. Profiili kuntoon

Ensimmäinen askel on tottakai oman profiilin laittaminen tarvittavan mukaiseen kuntoon. Koulutustaustasi ja sijaintisi päivittäminen sekä ammattimaisen profiilikuvan käyttäminen ovat avainasemassa profiilisi suhteen. Käytä vähintään 50 sanan kuvausta itsestäsi kertoen kyvyistäsi, motivaatiostasi ja kiinnostuksen kohteistasi. Käytä huomiotaherättävää otsikkoa, joka vangitsee katseita mutta kertoo samalla realistisesti sinusta työntekijänä. ”Kokenut tuloksellinen projektipäällikkö, joka kutsutaan myös työntekijöiden omiin saunailtoihin” antaa kuvan ammattimaisuudesta mutta myös hyvästä suhteesta alaisiin. Muista puhua itsestäsi 1. persoonassa.

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

2. Etsi kontakteja

Kun profiilisi on asianmukaisesti valmis, etsi Linkedinistä nykyisiä ja entisiä kollegoita, esimiehiä, kavereita ja opettajia kontakteiksi. Luomalla kontakteja rakennat vahvempia yhteyksiä ihmisiin ja tavoitat mahdollisesti heidänkin seuraajansa. Profiilit, joilla on ainakin 500 kontaktia ovat luotettavamman ja uskottavamman näköisiä, joten yritä saada ainakin tuo raja rikki. Yritä löytää kontakteiksi ihmisiä yrityksistä, joissa haluaisit työskennellä. Ehkä joku päivä he kiinnittävät huomionsa tekemääsi päivitykseen ja he kiinnostuvat sinusta. Kontaktoinnin jälkeen voit myös lähettää suoria viestejä kontakteillesi ja kysyä heiltä yrityksistä ja työpaikoista.

Lue myös: Miten myydä tuotteesi tulokset selkeämmin?

3. Sisällytä avainsanoja

Olet varmasti käyttänyt avainsanoja ansioluettelossasi. Olipa se sitten myynti, markkinointi, valmennus, tietokoneet tai urheilu, kannattaa niitä käyttää myös Linkedinissä. Yritä löytää työpaikkailmoituksia, jotka kiinnostavat sinua ja kiinnitä huomiota heidän käyttämiin avainsanoihin; mitä he etsivät? Käytä näitä avainsanoja myös omassa profiilissasi kiinnittääksesi rekrytoijan huomion.

Haluatko oppia rakentamaan oman automaattisen myyntifunnelin, joka voi moninkertaistaa asiakasmääräsi ja myyntisi? Klikkaa tästä ja katso lisää tietoa valmennuksesta mutta ole nopea koska valmennuksella enää vain 2 vapaata paikkaa jäljellä!!

person using iMac

4. Seuraa yrityksiä

Seuraamalla yrityksiä pysyt ajan tasalla heidän tapahtumistaan. Opit myös enemmän heidän kulttuuristaan ja työntekijöistään. Pysyt myös ajan tasalla mahdollisista uusista työpaikoista. Muista myös kommentoida yrityksien päivityksiin – on mahdollista että yrityksen rekrytoija huomaisi sinut ja pyytäisi kahville.

Lue myös: Miksi asiakasta ei kiinnosta? 

5. Etsi superkontakteja

Etsi uusia kontakteja esimerkiksi avainsanoilla ”keynote puhuja” tai ”palkittu” koska nämä osoittavat että he ovat menestyneitä ja todennäköisesti kuuluisia Linkedinissä. Nämä kontaktit voivat mahdollisesti auttaa sinua tapaamaan uusia korkeamman tason ihmisiä. Pelkästään teidän välinen kontaktiside voi näyttäytyä jollekin toiselle tärkeänä ja vaikuttavana; ”Mistä hän tuntee hänet?”. Voit lähestyä näitä superkontakteja esimerkiksi lukemalla heidän kirjansa ja tekemällä siitä päivityksen tai osallistumalla heidän tapahtumiin. Osoita että oikeasti tunnet kyseisen henkilön ja pidät hänen luomastaan sisällöstä.

Luettuasi tämän artikkelin opit 5 tapaa, joilla kasvata todennäköisyyttä saada seuraava työpaikkasi Linkedinistä. Tulemme kirjoittamaan toisen samanlaisen artikkelin, jolla saat tehostettua entisestään Linkedin mahdollisuuksiasi, joten muista seurata sivuamme.

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

Muista käydä seuraamassa meitä näissä kanavissa!

https://www.instagram.com/wantabrand

https://www.facebook.com/wantabrand

https://www.linkedin.fi/company/wantabrand

Lukemalla blogejamme löydät vastauksen myös näihin kysymyksiin: miten lisää myyntiä? Miten myydä enemmän? Miten kasvattaa myyntiä? miten markkinoida kustannustehokkaasti? Miten viestiä selkeästi? Miten kasvaa Instagramissa? Miten kasvaa Facebookissa? Miten lisää seuraajia Instagramissa? Miten lisää seuraajia Facebookissa?

Linkedin koulutus, Linkedin kurssi, Linkedin henkilöprofiili, Linkedin kouluttaja, Linkedin valmentaja, Linkedin valmennus, Linkedin markkinointi, Linkedin myynti, Linkedin näkyvyys, Linkedin social selling. Miten saada myyntiä Linkedinissä? Miten myydä Linkedinissä? Miten saada seuraajia Linkedinissä? Miten saada näkyvyyttä linkedinissä? Miten saada tykkäyksiä Linkedinissä? Miten saada kommentteja LInkedinissä? Miten linkedin toimii? Linkedin suomi

JAA TÄMÄ BLOGI

Aiheeseen liittyvät blogit

wantabrand | Heikki

mun blogi

Täältä löydät artikkeleita liittyen sosiaaliseen mediaan, myyntin, markkinointiin, hakukoneoptimointiin, myyntifunnelin ja sähköpostimarkkinoinnin rakentamiseen sekä maksettuun mainontaan liittyen

Mukavia lukuhetkiä.

Mun suosikit
Parhaat koulutukset
Maksuttomat webinaarit

Rekisteröidy maksuttomiin webinaareihin klikkaamalla kuvasta