fbpx

Kaksinkertaista Instagramin seuraajamääräsi! Vinkki #5

Tämä artikkeli liittyy haasteeseen: ’Miten kaksinkertaistat Instagramin seuraajamääräsi puolessa vuodessa’, josta voit lukea erillisen artikkelin täältä. Kyseisestä artikkelista löydät myös ensimmäisen vinkkimme seuraajien kaksinkertaistamiseen.

Aloitimme haasteen oman Instagram seuraajamäärämme kaksinkertaistamiseksi seuraavien 6 kuukauden aikana ja haastoimme seuraajamme mukaan. Tällä hetkellä haasteessa on mukana satoja yrittäjiä, bloggaajia, influenssereita ja muita kasvunhaluisia seuraajia. Tulethan sinäkin mukaan? Löydät tarkemmat tiedot Instagram tililtämme, johon pääset klikkaamalla tätä.

Tässä artikkelissa jaamme yhden vinkin miten saat kaksinkertaistettua Instagram seuraajamääräsi 6 kuukaudessa. Tulemme haasteen aikana kirjoittamaan useita artikkeleita ja jakamaan neuvoja haasteeseen liittyen, joten pysythän kuulolla ja jaat näitä myös ystäviesi kanssa. Pääset myös osallistumaan keskusteluun ja seuraamaan muiden kehitystä Instagramissamme.

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

Lue myös: Miten lisää seuraajia Instagramissa? Asiaa algoritmistä ja vuorovaikuttamisesta

Vinkki #5: Etsi isot pelurit ja ystävysty heidän kanssaan

woman in white long sleeve shirt wearing brown hat

Kun kyse on Instagramin algoritmistä, niin koolla on väliä. Mitä isompi seuraajakunta käyttäjällä on, sen enemmän hänen tykkäykset ja kommentoinnit merkitsevät.

Kuten Brendan Kane sanoo kirjassaan ’One Million Followers, 2018’, koolla on merkitystä. Instagramin algoritmi toimii niin, että käyttäjän tykätessä ja kommentoidessa kuvia tai videoita, työntää algoritmi kyseistä sisältöä myös hänen seuraajilleen.

Tämän yksinkertaisen logiikan takia kannattaa löytää mahdollisimman isoja tilejä seuraajapiiriisi. Mitä enemmän seuraajia heillä on, sitä useammalle algoritmi puskee sisältöäsi. Pyri siis löytämään isoja käyttäjätilejä, jotka haluaisivat mahdollisesti seurata sinua.

Instagramin algoritmi reagoi myös profiilivierailuihin. Eli, mikäli saat tilejä, jotka ovat verifioituja tai tilejä, joilla on satoja tuhansia seuraajia vierailemaan tililläsi, buustaa tämä itsessään tilisi näkyvyyttä.

Tätä varten on olemassa palveluitakin, jotka ohjaavat isoja tilejä vierailemaan tililläsi ja tällä tavoin auttavat kasvuasi. Nämä ovat kuitenkin yleensä kansainvälisiä, joten mikäli tilisi on Suomalainen ei näistä juurikaan ole apua.

Onko iällä merkitystä? Mitä vanhempi sen parempi.

Instagram haluaa ehkäistä uusien valetilien perustamista ja tällä tavoin oman käyttäjätilin buustaamista antamalla niin sanotusti ”Enemmän pilveä” (eng. Cloud) vanhemmille tileille. Tämä tarkoittaa siis sitä, että mitä vanhempi tili on, sitä enemmän painoarvoa sillä käyttäjätilin tykkäämisellä on.

Lue myös: Miten saada nopeasti seuraajia Facebookissa ja Instagramissa?

Emme tiedä tarkalleen tykkäyksien ja kommenttien voimakkuuden eroa viiden vuoden ikäisen tilin ja kymmenen vuoden ikäisen tilin välillä, mutta jos ainoastaan uudet tilit tykkäävät päivityksistäsi, niin niillä ei juurikaan ole painoarvoa.

Tästäkin syystä kannattaa yrittää löytää seuraajakuntaasi myös isoja tilejä koska ne ovat usein vanhempia.

Jos kuitenkin haluat luoda useita käyttäjätilejä buustataksesi omia päivityksiäsi niin se on mahdollista. Ymmärrä kuitenkin, että luoduilla profiileillasi ei aluksi ole tehokkuutta mutta myöhemmin niiden vanhentuessa ne alkavat merkitä enemmän.

TEHTÄVÄ 1: Etsi verifioituja tilejä tai muita isoja tilejä, jotka voisivat olla kiinnostuneita tilistäsi. Tämä voi onnistua esimerkiksi katsomalla keitä verifioidut tilit seuraavat. Seuraako tili ketään samanlaista kuin oma tilisi on? Jos ei, niin siirry seuraavaan. Jos seuraa, niin jatka tehtävään 2.

TEHTÄVÄ 2: Tykkää heidän kuvistaan ja anna heille merkityksillisiä kommentteja. Pyri saamaan heidän kiinnostuksensa ainakin sen verran että he vierailevat tililläsi. Voit kirjoittaa heille myös yksityisviestin koska yllättävän moni isokin tili lukee yksityisviestit. Voit myös ehdottaa yhteistyötä tai yrittää luoda heille arvoa, mikäli he lähtisivät seuraamaan sinua.

Tämän artikkelin luettuasi olet yhden askeleen lähempänä Instagram seuraajamääräsi kaksinkertaistamista. Tulemme jakamaan aktiivisesti uusia neuvoja haasteen edetessä, joten pysythän kuulolla ja jaat sisältöämme myös kaveripiirillesi. Onnea haasteeseen!

Haluatko oppia digimarkkinoimaan? Rekisteröidy Wantabrandin Digimarkkinointi Masterclass- koulutukselle täältä

Muista käydä seuraamassa meitä näissä kanavissa!

https://www.instagram.com/wantabrand

https://www.facebook.com/wantabrand

https://www.linkedin.fi/company/wantabrand

Lukemalla blogejamme löydät vastauksen myös näihin kysymyksiin: miten lisää myyntiä? Miten myydä enemmän? Miten kasvattaa myyntiä? miten markkinoida kustannustehokkaasti? Miten viestiä selkeästi? Miten kasvaa Instagramissa? Miten kasvaa Facebookissa? Miten lisää seuraajia Instagramissa? Miten lisää seuraajia Facebookissa?

Linkedin kurssi Linkedin koulutus Linkedin valmennus Linkedin valmentaja Linkedin valmennus Linkedin kouluttaja

Mitä Linkedin headline Mitä linkedin on mitä kirjoittaa linkedin profiiliin mitä maksaa linkedin premium mitä tietoja linkedin mitä tarkoittaa linkedin 1st mitä tarkoittaa lion linkedin kuinka lopetan linkedin tilin kuinka poistaa linkedin kontakti kuinka lopettaa linkedin premium kuinka jakaa linkedin profiili kuinka poistan linkedin tilin kuinka tehdä linkedin profiili? miksi linkedin profiili? Miksi linkedin? Miksi linkedin ei toimi? kuka linkedin? linkedin kuka katsoo profiilia? kuka omistaa linkedin? kuka on linkedinissä? Linkedin kuntoon linkedin kutsu linkedin kuitti linkedin kuvake ? Onko linkedin pakollinen? onko linkedin hyödyllinen? Onko linkedin suomeksi? Onko pakko olla linkedin? voiko linkedin profiilin piilottaa?

JAA TÄMÄ BLOGI

Aiheeseen liittyvät blogit

wantabrand | Heikki

mun blogi

Täältä löydät artikkeleita liittyen sosiaaliseen mediaan, myyntin, markkinointiin, hakukoneoptimointiin, myyntifunnelin ja sähköpostimarkkinoinnin rakentamiseen sekä maksettuun mainontaan liittyen

Mukavia lukuhetkiä.

Mun suosikit
Parhaat koulutukset
Maksuttomat webinaarit

Rekisteröidy maksuttomiin webinaareihin klikkaamalla kuvasta